2777
2789
عنوان

شمام دخالت میکنن توزندگیتون

212 بازدید | 14 پست

بچهاشمام مامانتون مثل منه؟مامانم من انقدرنگرانه دیگه دخالت میکنه میگه فعلان کارو کن میکنم بعدامیبینه خوب نبوده میگه خاک توسرت اینکاروکردی وازاین چیزا

نه پیشنهاد میده امااینک دستوری بگه فلان کارو کن ن اون وسطم ۶۰ بار میگ دختر قصد فضولی ندارم نگی‌مامان چ فضوله چ فلانه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ك باردار شو چرا بچه نميخواي كلا مامانم كليده رو من بيخيال شدم

وای بخدابرامنم کلیده همش مبگه چرافلان چیزومیخری چرافلان پولتواون طورکردب بااینکه من علاوه برشوهرم خودم شاغلم ولی عجیب گیرمیده بعدباشوهرمم رابطش خوبه من ب شوهرم نمبگم این چیاروولی اکثراتوفکرمودپرسم ازبس زنگ میزنه همش ازبقیه میگه ودخالت پشت دخالت

وای بخدابرامنم کلیده همش مبگه چرافلان چیزومیخری چرافلان پولتواون طورکردب بااینکه من علاوه برشوهرم خو ...

همش شوهرمیگه چراناراحتی منم نمیگم میگم احترام بینشون همینطوری پابرجاباشه

وای بخدابرامنم کلیده همش مبگه چرافلان چیزومیخری چرافلان پولتواون طورکردب بااینکه من علاوه برشوهرم خو ...

در اين حد نيس مامانم 

شانيه ديگه 

ي سري رو اعصابن 

بزن خودتو ب بيخيالي 

خونواده ی مادریم اینجورین دخالت میکنن تو کار مامان و بابام

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

من هر کی هر چی میگه یه سر تکون میدمولی کار خودم میکنمخیلی وقته با خانواده ها مثل غریبه ها رفتار میکن ...

منم اینطوربودم ولی این مداوم زنگ میزنه ومداوم پیام میده پیام های خیلی بد ودل شکننده بعضی وقتاواقعاازدست مامانم گریه میکنم

خیلی دلسوزه هافک میکنه این گیردادنام ازرودلسوزیه ولی دلم میشکنه😟