2777
2789
عنوان

ویروس جدید

56 بازدید | 7 پست

پسرم حدود ۲ ماهه مریضه. چند روز بهتر میشه باز علائم بر می گرده. تب و سرفه و بی اشتهایی و تهوع.

مهر ماه از مهدکودک گرفت. دیگه بریدم نمیدونم چیکار کنم. دلم خون شده. الانم در حال گریه هستم. یعنی کسی خوب شده تا حالا؟ تا کی ادامه پیدا میکنه؟ ویروس ebv یا اپشتین بار.

حتی بیمارستان بستری شد. یک هفته خوب بود. دوباره از ۵شنبه سرفه ها شروع شد. از دیشب هم تب کرده

دو ماهه مهد نرفته. فیلم دوستاش رو میبینم توی گروه، وقتی پسرم اینقدر دوست داره و نمیتونه بره حالم بد میشه.

خدایا این چه عذابیه؟ خودم و شوهرمم گرفتیم. ما هر دو خوب شدیم. فقط یه کم سرفه مونده ولی این بچه اینطور شده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منو پسرمم گرفتیم 

ب قدری دیشب حالمون بد بود ک تا صبح سرفه میکردیم 

صبحم صدام درنمیومد انقد شیرداغ و زردچوبه خوردم تا یکم صدام باز شد

هرکی خوب شده بگه ب ماهم☹️

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت ایورامی بخر بده ببین بهتر میشه سرفه ش

الان سرفه ها کمتر شده. ولی دوباره از دیشب تب کرده. این منو میترسونه. چرا خوب نمیشه. همش بیحال و بی اشتهاست 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منو پسرمم گرفتیم ب قدری دیشب حالمون بد بود ک تا صبح سرفه میکردیم صبحم صدام درنمیومد انقد شیرداغ و زر ...

شما چند وقته گرفتین؟

من خودم خیلی بهترم. حدود ۱ ماه پیش گرفتم از شدت سرفه خفه میشدم و نفسم بالا نمی اومد. بتامتازون و انتی بیوتیک تزریق کردم و خوردم خوب شدم.

ولی این بچه ده برابر ما کورتون و آنتی بیوتیک گرفته انگار نه انگار

پسرم ۱ماهه وهنوزه خوب نشد دوسال ونیمه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
شما چند وقته گرفتین؟من خودم خیلی بهترم. حدود ۱ ماه پیش گرفتم از شدت سرفه خفه میشدم و نفسم بالا نمی ا ...

من از هفته پیش تاحالا 

پسرمم همینطور 

حالا من هیچی ولی پسرم از بس شبها سرفه میکنه و نمیتونه بخوابه نفس کم میاره توی خواب و پشت سر هم یهو میفته ب سرفه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
پسرم ۱ماهه وهنوزه خوب نشد دوسال ونیمه

نمیدونم اصلا خوب شدنی داره.

چقدر منتظر پاییز و خنک شدن هوا بودم 😭😭

چه غلطی کردم این بچه رو فرستادم مهد. تا امسال این بچه نهایت سالی یه دفعه مریض می شد. بچه ام افسرده شده. همش میگه دلم برای موقعی که خوب بودم تنگ شده