مادر شوهر من تو سن بالا یه دختر آورد که از اول خرجش رو برای دوتا پسرش گذاشت بااینکه حقوق داره از پدرشوهر که فوت شده حتی یه شارژ هم نمیخره برای دخترش بشدت بکن هستن مثلا کاپشن میخره که تو همه جا ۵۰۰ تومنه به پسرا میگه ۱۶۰۰ خریدم که تیغ بزنه شوهر من و جاریم نمیزارن بچه بیاریم ک راحت خرج کنن براشون هر دفعه که خواهرش که ۱۳ سالشه چیزای گرون طلب میکنه الان خودمون لنگ آب شیرین کن هستیم طعم آب اینجا غیر قابل تحمله و سنگ سازه حالا خانم دستور داده برای من لپ تاپ بخرید خود برداشوهر من ماه قبل با فروش گوشواره جاریم خریده موندم چیکار کنم دیگه کم اوردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می ...
مقصر همون پدر مادر ها هستن که شخصیت بچه هارو اینقدر وایسته شکل میدن
امیدوارم ما مادرانی باشیم که تمام تلاشمون برای شکل دادن شخصیت مستقلی برای بچه هامون بوجود بیاریم و بهشون عشق به همسر و تعادل در محبت و عشق ورزیدن نسبت به همسر و پدر و مادر و خواهر برادر و یاد بدیم
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
چرا اکثر پسرای ایرانی اینقدر وابسته به خونوادن یا خرجشون یکیه؟ اینکه نشد زندگی مستقلانه آدم چشمش می ...
عزیزم وقتی که یک خونه و یک زندگی، رئیس و مرد و صاحب مقتدر نداشته باشه، طبیعیه که به جز والدین طرف، دیگران هم جرأت نفوذ و دخالت پیدا می کنند و در نهایت اون حریم زندگی مشترک از بین میره و منجر به جدایی میشه
ازخدانمیترسنبه هرحال آدم میفهمه،،،شماناراضی هستییجور حق ناسه وحرامهحالا پسراش کمک کنن نه که اونا خرج ...
بخدا واجب باشه دم نمیزنم مثلا شوهرم پناهی برنج و گوشت خریده من فهمیدم بروش نیاوردم گفتم عیب نداره واجبات بوده هر چند باید باهام مشورت میکرده اما برای بقیش خیلی ظلمه در حق من