مادر شوهر من تو سن بالا یه دختر آورد که از اول خرجش رو برای دوتا پسرش گذاشت بااینکه حقوق داره از پدرشوهر که فوت شده حتی یه شارژ هم نمیخره برای دخترش بشدت بکن هستن مثلا کاپشن میخره که تو همه جا ۵۰۰ تومنه به پسرا میگه ۱۶۰۰ خریدم که تیغ بزنه شوهر من و جاریم نمیزارن بچه بیاریم ک راحت خرج کنن براشون هر دفعه که خواهرش که ۱۳ سالشه چیزای گرون طلب میکنه الان خودمون لنگ آب شیرین کن هستیم طعم آب اینجا غیر قابل تحمله و سنگ سازه حالا خانم دستور داده برای من لپ تاپ بخرید خود برداشوهر من ماه قبل با فروش گوشواره جاریم خریده موندم چیکار کنم دیگه کم اوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مقصر شوهرته نه مادر شوهرت عزیزم اگر افراط نکرده و دوجانبه بسنجه شماهم توی رفاه میرید من داداشم پزشکه و حسابی مایه دار درصورتی ک مامانم با فقر پزشکش کرد الان در صورت نیاز فقط خرج میکنه اونم نه همیشه اگر مامانم هیچی نگه اصلا ب روش نمیاره
من همه این تاپیک و هم باور کنم اون قسمت فروش گوشواره رو هرگز هرچقدر شوهرت و برادرش پخمه و ذلیل خواهر و مادرشون باشن دیگه جاریت اونقدرام خر نیست بخواد گوشواره بفروشه خرج خواهر شوهر کنه 😑
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺
حالا دفعه قبل میگفت برام دوتا النگو بگیرید شوهرم گفت دانشگاه برو بعد حالا تو عمرش برام طلا بیشتز از ...
از اول پرو جردینش باید ازهمون بچگی دمشونو کوتاه میکردین.الانم هیچ جوره چلوگیری نکن تابچه دار بشی چه معنی میده اونا میخوان پرنسس وار زندگی کنن شما دردشو بکشید