2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک شوهر دارن خونه زندگی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 71 پست
تازه اینو یادم رفت اضافه کنم که هیچوقت هم رختخواب درست حسابی نمی‌داد استفاده کنیم یه عالمه پتو و تشک ...

نکته ب نکته خونه زندگی مجردی من و خونه مامانت و اخلاق مامانت و هرررچیزی کلمه ب کلمه فکر کردم من نوشتم دراین حد از شباهت هم ب هم  بالاتریم 

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

نکته ب نکته خونه زندگی مجردی من و خونه مامانت و اخلاق مامانت و هرررچیزی کلمه ب کلمه فکر کردم من نوشت ...

از بعد ازدواجم حس میکنم از زندانهای قرون وسطا آزاد شدم 

انقد‌ حس خوبی دارم تو زندگیم 

و دیگه مجبور نیستم همیشه مراقبت کنم از کسی یا مث یه والد رفتار کنم

اینکه یه نفر به خاطر من تلاش می‌کنه و مراقبمه‌ خیلی حس دلگرمی و آرامش داره برام 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکته ب نکته خونه زندگی مجردی من و خونه مامانت و اخلاق مامانت و هرررچیزی کلمه ب کلمه فکر کردم من نوشت ...

جوری ک من شوهرم هرروز کتکم میزنه فحاشی میکنه خساست بدی میکنه ولی حاضر نیستم برگردم مجردی ببین مجردی چیا کشیدم  و خونه اونا چجوری بوده و چ عذابایی کشیدم ک  با این اوصاف بازم نمیتونم برم مجردی و خونه اونا .... الانم ک ۸ ساله متاهلم ازین عید ب اون عید در حد ۱۰ دقیقه تازه اون ده دقیقه انقدر عذاب اوره نمیتونم بیشتر تحمل کنم و اون ده دقیقه انگار ده ساله برام...با اینک خوشبختم نیستم متنفرم از شوهرم چون هرروز کتک و تحقیر و دعوا همه چی هس یک ذره خوشی ن هس ن دیدم و میبینم

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

از بعد ازدواجم حس میکنم از زندانهای قرون وسطا آزاد شدم انقد‌ حس خوبی دارم تو زندگیم و دیگه مجبور نیس ...

خب خداروشکر خیلی خوشحالم برات همیشه شاد و خوشبخت باشی🥹😍😘

درست نیست وقتی داره درد دل میکنه تو با شکلک خنده فخر فروشی کنی

کی گفت من فخر فروشی کردم چراحرف بیخود میزنی؟! 

من گفتم بااینکه خونه خودمم خوبه بازم دلم واسه خونه پدر تنگ میشه که اسی فکر نکنه خونه شوهر همیشه گل. و بلبله.

مگه شما تودل منی ببینی از روچه منظوری گفتم ؟! 

والا تنها چیزی که تو ذهنم نبود فخر فروشیه.اگه اسی مشکلی بااین موضوع داشت خودش میگفت

در جریان قوم شوهر ک هستی ایشالا؟؟؟ مخصوصا ننش

همون ننه اش برای ریدن به کل زندگی کافیه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

درست نیست وقتی داره درد دل میکنه تو با شکلک خنده فخر فروشی کنی

تازه شمااز کجا میدونی توزندگی من چه اتفاقهاای افتاد همون پادشاهی خونه پدری فقط تا۱۶ سالگی ادامه داشت بعد پدرم توسن جوونی فوت کرد همه امال. و آرزوهای منم به باد رفت😔

.اما بااین کامنتهایی که خوندم متوجه شدم باید برم روزی هزار بار دست. و پای مادرمو ببوسم که باعشق و وظیفه شناسی بهترین چیزارو برام فراهم کردنذاشت کمبودی حس کنم.

شمام بهتره ندیده. و نشناخته وندونسته قضاوت نکنی.اوکی؟؟؟

واااای خدای من🤐

کسی که از زندگی بقیه خبر نداره‌ فقط قضاوت میکنن

یکی بهم بگه چرا سن کم ازدواج کردی جلو دستم باشه تیکه پارش میکنم 

پارسال پاییز و زمستون تا خونه خودم بودم خوب بود هربار که میرفتم شهرم خونه پدر و مادرم بعد از برگشتن سرما می‌خوردم 

امسال اصلا نرفتم و نمی‌رم تو سرما 

هوا به شدت سرده اما من یکبار هم سرما نخوردم 

چون شعله بخاری زیاده . درا باز نیستن . غذای مقوی میخورم . رختخواب درست حسابی دارم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

کسی که از زندگی بقیه خبر نداره‌ فقط قضاوت میکننیکی بهم بگه چرا سن کم ازدواج کردی جلو دستم باشه تیکه ...

اره به خدا.دقیقا.

برو دوتاپست بالاتر منو بخون طرف از هیچی خبر نداره فرتی میدوئه میاد شده وکیل مدافع اسی به من میگه فخر فروشی میکنی🙄

به خدا قسم اگه من ذره ای نیت فخر فروشی داشته باشم .

فقط برام عجیبه مثلا ی شرایطی مثل شما رو خوندم اصلا نمیتونم باور کنم اصلا هنگ کردم مگه میشه پدرو مادری اینجوری بابچش‌ون رفتار کنن؟!.چون نه باخودم اینجور رفتار شده نه تو اطرافیانم دیدم واقعا فقط تو فیلما و کارتونا دیدم .چون کسی حتی بچه ایو به سرپرستی هم بگیره اینجوری نمیکنه به خدا مادوسه تامورد داشتیم بابا اگه بچه زندگیشو آتیش میزد نمیگفت چرا کل دارو ندارسشم زده بود به نام بچه بعد یکی بابچه ای که از پوست. و گوشت خودشه بخواد بدرفتاری کنه واقعا برای من غیر قابل هضمه اونوقت تا ی حرفی میزنی ی مشت نادان میدوئن میان.طرف ی چیزی میگه فقط میخواد ی چیزی گفته باشه😒😄