2777
2789
عنوان

تا بفهمم جریان چیه دیگه لب به ماکارونی نمیزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 99 پست
فعلا تا اطلاع ثانوی ماکارونی از منو حذف کنید ببینم چه خبره

دیروز مانا درست کردم خوردیم سالمیم😀

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
جریان فقط همینه دوستان📣 اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی🔺در پی انتشار خبری در فض ...

این چه حرفیه یه عمره همه ماکارونی میخوریم بیشتر اوقات هم شب مونده بوده ولی این همزمان باعلاعم مشابه وبه مرگ هم منتهی شده بی دلیل نبوده هیچ مسمومیتی بخاطر غذای یه شب وحتی چندشب مونده کشنده نیست اون غذا حتما الوده به سم بوده که درجا بعد مدت کوتاهی بچهارو کشته

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماکارونی مانا بخر من چند بار درست کردم بزرگ و کوچیک خوردیم هیچیم نشد 

بعدشم 

ماکارونی نباید مدت زیادی وقتی پخته شده بیرون از یخچال باشه مثل بقیه غذا ها 

از سس کنسرو ماکارونی استفاده کردن بدون جوشانده شدن   باید سس رو بجوشونی بعد با ماکارونی اضافه کنی 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
چطور تا یه ماه پیش سم تولید نمیکرد من همیشه ماکارونی رو سرد میخورم اصلا هم مسموم نشدم دیگه نمیدونم ک ...

منم ماکارونی سه روز پیش خوردم قبلا طوریم نشده ،تازه معده من وحشتناک حساسه ،تو مهرماه دوبار رفتم زیر سرم یبار به خاطر عدس پلو یبارم ساندویچ ،دومی مسمومیت بود ،اولی سردی 

عزیزم همه اونا از یه مارک استفاده کردن و کسایی که بدن ضعیف تریردارن فوت میشن

مارکش چی بوده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یاد فیلم آنا افتادم

ماکارونی مانا بخر من چند بار درست کردم بزرگ و کوچیک خوردیم هیچیم نشد بعدشم ماکارونی نباید مدت زیادی ...

مطمئنی مشکل از سس بوده؟ کجا گفتن سس کنسروی بوده؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
اگه واقعا اینطوره چ مشکلی میتونه پیش بیاداز اینکه یه نفر دیگه اگاه بشه و نمیره بدتره؟

یا خداااااااا موش سمی😥🤮اگه اینطوره که باید دره اون کارخونه رو گل بگیرن

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉