2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 211 پست
خواهرام بزرگ بودن بعد هم ازدواج کردن رفتن منو اذیت می کرد کتک میزد در باز نمی کرد برام هر روز بهم می ...

😭😭😭😭نبخش 

مادرت اون دنیا هم عذاب کشیده با کارهای نامادریت

خواهرام بزرگ بودن بعد هم ازدواج کردن رفتن منو اذیت می کرد کتک میزد در باز نمی کرد برام هر روز بهم می ...

ببخشید نقش پدرت این وسط چی بود ؟

چیزی بهش نمیگفتی؟؟؟؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدایی پشت سرم حرف زد و تهمت ناروا و دروغ هم بهم زدنگفتم.چون پیر بود.. وقتی فوت شد دو بار تو خوا ...

کاری با زندگیم کرد میخواستم خودمو بچمو بکشم می‌دونی یعنی چی.نابودم کرد زندگیمو تباه کرد جونیمو گرفت ازم.این آدما شیطان ان قابل بخشش نیستن ک.مگه خدا شیطان رو میبخشه؟ امیدوارم ی جوری زمینگیر بشه ی جوری خار و خفیف بشه نتونه ی لیوان آب بخوره با دستاش

کاری با زندگیم کرد میخواستم خودمو بچمو بکشم می‌دونی یعنی چی.نابودم کرد زندگیمو تباه کرد جونیمو گرفت ...

وقتی منو طلسم می کرد مدام هم تمدید می کرد یه شب با شوهرم خیلی بد و الکی دعوام شد تپش قلب حالن بد بود واگذار کردم به خدا 

هم پهن بود هم طولی مثل فرش راه پله همچین چیزی

یه خانم دکتری تو زندگی پس از زندگی گفته بود یه افرادی رو دیده بود که دو تا دستشون رو جلو دهانشون مشت کردن 

متوجه شد زبان این افراد روی زمین پهن هست و دیگران از روی زبانشون راه میرن

احتمالا مربوط به افرادی هست که زبونشون به دیگران زخم میزنن.

انگار با دو دست زبانشون رو نگه داشته بودن تا کمتر درد بکشن

کاری با زندگیم کرد میخواستم خودمو بچمو بکشم می‌دونی یعنی چی.نابودم کرد زندگیمو تباه کرد جونیمو گرفت ...

عزیز دلم نگفتم حتما ببخشیم. گفتم اگر کسی میتونه...بعضیها متاسفانه ظلمشون طوری هست که  بخشیدنشون سخته

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

وقتی منو طلسم می کرد مدام هم تمدید می کرد یه شب با شوهرم خیلی بد و الکی دعوام شد تپش قلب حالن بد بود ...

اینم منو تهدید می‌کرد.ی سری بهم می‌گفت داداشمو میفرستم بیاد سراغت ترتیبتو بده انقد تهدید می‌کرد یادش میفتم ب قرآن دستام می لرزه انقد میترسم ازش

عزیز دلم نگفتم حتما ببخشیم. گفتم اگر کسی میتونه...بعضیها متاسفانه ظلمشون طوری هست که بخشیدنشون سخته

اینجوریا نمیدونی چقدر متکبر ان ک دقیقا عین شیطان پر از تکبر بدذات ک ب هرکاری دست میزنن هرکاری 

استارتر عزیز قربون دل پر قصتت برم سعی کن ببخشی برای آرامش خودت امیدوارم به برکت بخششت زندگیت با همسرت شیرین بشه و ذوقش رو ببینی.

بدون شک تو این دنیا خطاهایی داریم که با بخشش دیگران ما هم تو اون دنیا اوضاع بهتری داریم و برای ما هم راحت میگیرن 

اون دنیا متوجه یه چیزهایی میشیم مثلاً همین نامادری چرا این کارها رو انجام داده شاید بهش حق دادی! تو که از شرایطش آگاه نیستی که چرا به این درجه رسیده که صد رحمت به حیوان. شاید اون دنیا که آگاه شدی ببخشید ولی

اگه این دنیا ببخشی خییییییلی بهتر هست اصلا یه وضعی

عزیزم اگه دلت راضی میشه ببخشش برا آرامش روان خودت

وگرنه کسی که طلسم بگیره برای کسی ، بخشیده نمیشه 

ینی خدا نمیبخشه همچین آدمایی رو

بی‌تفاوتی ، تنها راه برای کنار اومدن با زندگیه...

عزیزم انگار دد منو کشیدی

نامادریت در این دنیا تقاص نداد؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💔قلب من شکسته  خیلی شکسته خواستی بگو برات دعاکنم 😔 حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭