2777
2789
عنوان

حالا که مرده باز هم دست از سرم برنمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 211 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند ماه پیش سر همین لجن رفتم دفتر یه عالم اونم گفت عذاب برزخی تهمت زدن ه

نگفت ببخشی چی میشه برای خودت؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اره واقعا ولی سخته

برای منم خیلی سخت بود ولی بعد فکر کردم اگر هرروز این دنیا هزار روز آخرت باشه پس الان هزاران هزار برابر تقاص پس داده و اگر به زندگی برگرده آدم دیگه ای میشه در ثانی یکی از تجربه گران مرگ اون دنیا با کسی روبرو شده بود که ازش دزدی کرده بود خیلی بهش ضربه بدی زده بود خدا ازش خواسته بود ببخشه تا اون هم بخشیده بشه یکی از دلایل من ب ای بخشش این بود که من هم بخشیده بشم حتما منم در زندگی خواسته یا ناخواسته گناهانی کردم که خدا باید کمکم کنه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
باید چسکار کنم دیگه به خوابم نیاد

ببخشش تا بره پی کارش..مطمئناً چنین آدمی به اشخاص دیگه ای هم بدی کرده که بخواد عذاب ببینه.با بخشش شما هم بهشتی نمیشه.حالا خدا رو شکر که مرده و دیگه شرّش دامنت رو نمی گیره.اینم خودش نعمتیه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
سعی کن ببخشیش مشخصه از بابت اذییت و آزار هایی که بهت رسونده خیلی داره اذییت میشه اون دنیاییخدا خودش ...

اره این منو کتک میزد تو سرما زمستون با لباس خونه می فرستاد بیرون برو برام وسایل بخر نمی ذاشت بابام برام کاپشن بخره 

چوبی سابق چطوری اسم کاربریت رو عوض کردی؟

قربونت عزیزم 

نه اون کاربریم دو ماه تعلیق قرمز خورده🥲

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

ببخشش تا بره پی کارش..مطمئناً چنین آدمی به اشخاص دیگه ای هم بدی کرده که بخواد عذاب ببینه.با بخشش شما ...

از وقتی مرد طلسم من باطل شد ده سال فقط تپش قلب و هر شب دعوا داشتیم با شوهرم 

ببخشش تا بره پی کارش..مطمئناً چنین آدمی به اشخاص دیگه ای هم بدی کرده که بخواد عذاب ببینه.با بخشش شما ...

آخه بخشیدن اصلا کار راحتی نیست ...دل به این راحتیا راضی نمیشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اره این منو کتک میزد تو سرما زمستون با لباس خونه می فرستاد بیرون برو برام وسایل بخر نمی ذاشت بابام ب ...

کی بود مگه؟

چرا احساس میکنم نامادریت بوده؟

یا خواهرت بوده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همش میکم اگ اون دنیایی نباشه چی💔

عزیزجان قرآن رو با تفسیر نمونه یا المیزان مطالعه کنی راهنمای خیلی خوبیه.قلبت هم پر از عشق و معرفت میشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
چوبی سابق چطوری اسم کاربریت رو عوض کردی؟

چقدر اسمت برام آشناست ولی یادم نمیاد🥲ببخشید ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

نگفت ببخشی چی میشه برای خودت؟

هیچی گفت در راه خدا ببخش که خدا هم گناه تو رو ببخشه 

ولی ضربه های روحی نمیذارن 

در و عمدا دیر باز می کرد پیش دوستام وقتی از مدرسه برمی گشتم چند بار تو شلوارم ادرار کردم مسخره م می کرد فحش بد کتک