2777
2789
عنوان

کسایی که چشاشونو صفر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون شماره چشمم ثابت نمیشه 😂ینی دو سال بود ثابت بودا باز الان یکم ضعیف تر شده

اهان 

اره این راجب شما اصلا صدق نمیکنه

من خودم ۲۹ عمل کردم چون مشکوک به قوز قرنیه لودم

الان هر طرفو نگاه میکنم فقط شکر خدارو بجا میارم عجب نعمت بزرگیه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اهان اره این راجب شما اصلا صدق نمیکنهمن خودم ۲۹ عمل کردم چون مشکوک به قوز قرنیه لودمالان هر طرفو نگا ...

وای خیلی نعمت چشم خوبه 

من که دیگه بدون عینک هیچی نمیبینم😑 

دیگه میخوام تو۲۵ عمل کنم دیگه..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وای خیلی نعمت چشم خوبه من که دیگه بدون عینک هیچی نمیبینم😑 دیگه میخوام تو۲۵ عمل کنم دیگه..

انشالله به سلامتی 

عجله نکن بذار ثابت بشی بعد دیگه تا اخر عمر راحتی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
انشالله به سلامتی عجله نکن بذار ثابت بشی بعد دیگه تا اخر عمر راحتی

مرسی عزیزم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
شما شماره چشمتون چند بود من بالاست طوری نیست یکیش۳.۲۵ یکیش۲.۲۵

منم یکیش 3/75بود یکیش 2 

آستیگمات هم داشتم 

باید بری معاینه کنه و عکس بگیری تا معلوم بشه شرایط عمل و داری یا نه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من این چند بار هی با نخ و سوزن عمل میکرد من فقط عینگ میزنم نگفت لزنب من گفت برو نمره چشمت ۱۰ شد بیا ...

یعنی چی چطور با نخ و سوزن عمل میکرد بنظرم دکترت رو عوض کن من دوسال پیشم دکترم گفت بیا عمل کن خودم پولشو نداشتم مجبور شدم عینک بزنم ای کاش اون موقع عمل میکردم

یعنی چی چطور با نخ و سوزن عمل میکرد بنظرم دکترت رو عوض کن من دوسال پیشم دکترم گفت بیا عمل کن خودم پو ...

من حالت چشمام تغییر کرده بود با دوخت و دوز هی اینور اونور میکرد

من کلا ی چشمم ب سمت بالا بود

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
مال من گفت برو ۱۰ شد بیا با ۸ عمل نمیکنم

دکترت رو عوض کنی بهتره بنظرم چون عمل قوز قرنیه ربطی به نمریه چشمت نداره تازه یه عمل داره که وقتی نمره چشمت کمه میتونه کنترلش کنه که دیگه چشات از این بدتر نشه یعنی هرچی نمره چشم کمتر باشه کار راحتتره