2777
2789
عنوان

بنظرتون کرایه این لباس عروس چقدره⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عکسی که گذاشتم پاک کردم لباس خودمه تغییرش دادم کلا یقش کاملا مثل عکسی که توی عنوان گذاشتم شده

خب همون عکس لباس خودت بزار بتونن نظربدن عزیزم اینجورهرکی بیادتاپیکت گیج میشه آخه اصلا به هم حتی شبیه هم نبودن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

ببین لباس خودت قبل از تغییر کاربری البته... خیلیییی قشنگتر و بروز تر از عکسیه که تو عنوان گذاشتی... ولی درخصوص نرخ کرایه من چون تو بازار نیستم اصلا ایده ای ندارم... میخوای یسر به دیوار بزن ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه.. یا بنظر م کلا شما هم بفروشش به قیمت

ببین لباس خودت قبل از تغییر کاربری البته... خیلیییی قشنگتر و بروز تر از عکسیه که تو عنوان گذاشتی... ...

لباس من ساتن امریکایه خیلی ساده س و هیچ وقت د مده نمیشه ولی تنها ایرادی که داشت همین یقه محکمش بود نمی‌دونم دقت کردین یا نه اما لباس های اروپایی اکثرا بند دارن که این بند شلختگی یقه رو ایجاد می‌کنه همین شلختگی و لش بودم یقه خودش خیلی شیک تره 

و اینکه یقه دلبری الان برای همه لباس ها مده الان بالا تنه لباسم دقیقا مثل این عکسی هست که گذاشتم با این تفاوت که آستین داره و آستینش هم میشه روی سرشونع باشه هم بازش کنی روی بازو بیوفته

ببین لباس خودت قبل از تغییر کاربری البته... خیلیییی قشنگتر و بروز تر از عکسیه که تو عنوان گذاشتی... ...

عزیزم نمی‌خوام بفروشم یا کرایه بدم این لباس رو خریدم خودم ، 

حالا می‌خوام پول کرایه رو از کسی که میخواد خرج عروسی رو تقبل کنه و بعدا از کادوها برداره بگیرم .. نمی‌دونم بگم چقدر 

من این لباس دقیقا ۷۵۰۰ افتاده باهام ۴ دادم خریدمش ۵۰۰ هم تور خریدم ۳ تومن هم دادم برای تغییر کاربریش

لباس من ساتن امریکایه خیلی ساده س و هیچ وقت د مده نمیشه ولی تنها ایرادی که داشت همین یقه محکمش بود ن ...

پس امیدورام تغییرش حرفه ای و تمیر بوده باشه چون تمام اینا بر میگرده به اینکه اون دانتلی که کار شده با این طرح هماهنگ باشه و خوب تو تن بایسته..

عزیزم نمی‌خوام بفروشم یا کرایه بدم این لباس رو خریدم خودم ، حالا می‌خوام پول کرایه رو از کسی که میخو ...

چیزی که من میدونم کرایه ها در حدی بالا هستن که ادم میگه بیخیال بخرمش بصرفه تره... اگر شما تو آفا بلک فرایدی خرید کردی و نهایتا 7/5 پات دراومده  در حالت عادی بگو حداقل ده تومن هست ولذا بنظر من کرایه ش رو ششو نیم هفت تومن منطقی بنظر میاد...