2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم من بیشتر از این نمیتونم صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
سنش ۲۷عزیزمنمیخواد بیاد خب پس چرا همش میگ صبر کن بخدا پول ندارم و ...😔

توی آب نکم باشی با پول ماشین میشه زندگی شروع کرد. سنت کمه و فکر میکنی همه چیز شوخیه و رویایی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفته صبر کن ماشینمو دو سه هفته دیگه بفروشم خب صبر کن

تنها چیزی ک داره یه ماشینه اگ بفروشه هیچی نداره و خانوادم سخت میگیرن😔من اینارو چجوری بگمش حتی الان از خجالت غیر مستقیم حرف میزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی آب نکم باشی با پول ماشین میشه زندگی شروع کرد. سنت کمه و فکر میکنی همه چیز شوخیه و رویایی

عزیزم فقد یه ماشین داره هیچی نداره هیچی پسر اخره و تمام خرج ب دوشش و کار میکنه رفته لباسشویی و حتی موتپر برا داداشش خریده باقی قسطاشم ک...😔😔فقد من دارم عذاب میکشم ماشین بفروشه دیگ جواب نمیدن خانوادم واز یه بدبختی دیگ

تنها چیزی ک داره یه ماشینه اگ بفروشه هیچی نداره و خانوادم سخت میگیرن😔من اینارو چجوری بگمش حتی الان ...

خب بهش بگو ی فکر دیگه کنه

وقتی میگه صبر کن یعنی دوستت داره گناه داره انقد تحت فشارش نزار

بگو از یکی قرض بگیره با وام ازدواج پرداخت کنه

خب بهش بگو ی فکر دیگه کنهوقتی میگه صبر کن یعنی دوستت داره گناه داره انقد تحت فشارش نزاربگو از یکی قر ...

وام ازدواج عزیزم یعد چند وقت ک ازدواج کنی میکنی با هزار دنگ و فنگ میدن😔😔این پول مقدمات نداره ینی حتی پول حلقه و لباس و محضرم نداره با قسطایی ک درست کرده😔😔صبر چقد اخه نهایت صبر من تا یه سال دیگس من چجوری صبر کنم برای این ادم بی خیال من داغون شدم اون خیالشم نیست من تحت فشارم نمیدونم چی بگم بهش چیکار کنم امشب میخپام باهاش حرف بزنم

عزیزم فقد یه ماشین داره هیچی نداره هیچی پسر اخره و تمام خرج ب دوشش و کار میکنه رفته لباسشویی و حتی م ...

عذاب نکش دست خودته چرا انقدر خودتو بدبخت یه آدم میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیه پس😔

بابا اون داره تفریح میکنه . اصن با یه نگاه کلی میفهمی تو الان اولویت نیستی اتفاقا پسره داره کار دستی میکنه . دیوونه نیست توی این همه فشار بیاد یه سنگ بزرگم برداره . عزیزم ازدواج و زندگی خرج و مسئولیت داره . بچه بازی نیست که . میگی اولش هزینه نداره آره باشه ولی اگه وسط عقد خسته شدی مجبور شد نصفه مهریه بده ی . اگه خانوادت بهش فشار آوردن ما رسم نداریم سره 1 سال دخترمونو ببر سره خونه زندگیش چی . بابا جان خودت هنوز بچه ای چرا میخوای خودتو بدبخت کنی چشم وا کردی یکیو دیدی خوشت اومده فکر کردی دیگه زندگی یعنی همین؟ تحمل هزار تا فشارو نخواهی داشت توی زندگی . خودتو اون پسرو بیچاره نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40