2777
2789

همسرم قبل فوتش حساب هاش مسدود شدن ازطرف وزارت دارایی بخاطر گردش مالی زیاد الان بعد فوتش چطوری میتونم اون پول هارو برداشت کنم باید برم وزارت دارایی یابانک کسی هس راهنماییم کنه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
فک کنم قبلش باید انحصار وراثت کنید

انحصار وراثت نمیخاد فقط یه پسر۲ساله داریم عزیزم پول زیادیم نیس۴۰تومنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برید دفاترخدمات فضایی تقاصای انخصار ورلثت کنید بعد ک حواب اومد برید اداره مالیات لیستی از اموالش رو بدید و مالیاتش ک حساب شد بپردازید ی برگه میدن برای بانکخا همونو ببرید برداشت کنید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
انحصار وراثت نمیخاد فقط یه پسر۲ساله داریم عزیزم پول زیادیم نیس۴۰تومنه!

قاتونا میخواد بچه‌تون وازث اصلیه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اول باید برید حصر وراثت کنید بعد اگر حساب ها از طرف جایی مسدود نیست ورثه یا یکی از ورثه با داشتن وکالت از بقیه وراث بره بانک پول رو بگیره اگر از جایی مثل دارایی مسدود هست باید برید نامه بگیرید . ضمنا بعد از حصر وراثت باید اموال منقول و غیر منقول . ( همه چی حتی حساب بانکی) رو باید ببرید داریی و گواهی واریز مالیات بر ارث بگیرید 

برید دفاترخدمات فضایی تقاصای انخصار ورلثت کنید بعد ک حواب اومد برید اداره مالیات لیستی از اموالش رو ...

همش برای۴۰میلیون انحصاروراثت بشه!تهران نیستم ینی باید بیام برم تهران!

قاتونا میخواد بچه‌تون وازث اصلیه

بچم۲سالشه خب نمیتونه@کاری کنه همه اینارو من باید انجام بدم برم تهران وزارت دارایی

همش برای۴۰میلیون انحصاروراثت بشه!تهران نیستم ینی باید بیام برم تهران!

روند کار اینه من خواهرم فوت‌شد فقط واسه هفت تومن ک مال شخص دیگه‌ای بود ت  حسابش این مراحل رو رقتم.

فکر کنم باید جایی ک زندگی میکنید درخواست بدید. چون چندتا شاهدهم باید ببرید ک امصا کنن ک شما وارث هستید و اون شخص فوت شده

روند کار اینه من خواهرم فوت‌شد فقط واسه هفت تومن ک مال شخص دیگه‌ای بود ت حسابش این مراحل رو رقتم.فک ...

قبل فوتش ازطرف وزارت دارایی حساباش مسدود بود کلا چن باری هم رف تهران نتونس بازکنه الان بعدفوتش باید برم تهران و همه این مراحل طی بشه پدر یابرادرش که نمیتونن ادعای وراث بودن کنن؟

بچم۲سالشه خب نمیتونه@کاری کنه همه اینارو من باید انجام بدم برم تهران وزارت دارایی

شما نماینده بچه‌تون میشید درست نمیدونم ولی ارث بیستد رو بچه میبره و فکر کنم تا سن قانونی مسدود بمونه چون یکی از محله‌هایمون فوت شد دیه پدرش رو ک ریختن ب حساب بچه‌ نتونست تا ۱۸‌سالگی برداره

قبل فوتش ازطرف وزارت دارایی حساباش مسدود بود کلا چن باری هم رف تهران نتونس بازکنه الان بعدفوتش باید ...

پدرش شاید ولی برادر نه تا زمانی ک پدر و مادر و همسر و فرزند باشه

شما نماینده بچه‌تون میشید درست نمیدونم ولی ارث بیستد رو بچه میبره و فکر کنم تا سن قانونی مسدود بمونه ...

واقعاعجیبه نمیدونم والاه اینترنت هم چیزخاصی ننوشته بود سردرگمم نمیدونم چیکارکنم اون پول خیلی زیاده برای منوپسرم!

پدرش شاید ولی برادر نه تا زمانی ک پدر و مادر و همسر و فرزند باشه

یاخدا نمیدونم خیلی درگیرم چطوری بتونم این پولو بگیرم شدید لازم داریم!