2777
2789
عنوان

سوالی که ذهنمو درگیر کرده🥴🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 22 پست
من با ۲۶ سال سن وقت تردد داری هنو 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 من نهایتا بتونم با اون ازدواج سنتی هایی که تا قبل از عقد همو نمیبینن ازدواج کنم چون مطمئنم اگه ببینن منو پشیمون میشن😂😂😂😂

خوشگلماااا ولی از دست این گرگِ بی پدر که ولم نمیکنه😂😂😂

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂 من نهایتا بتونم با اون ازدواج سنتی هایی که تا قبل از عقد همو نمیبینن ازدواج کنم چون مطمئن ...

ای بابا خداهم از ما ناامیده دخالت نمیکنه😔😔😔😔😂

دختری با روح بنفش💜 

پارتنر چیه ؟بنده ی دهه شصتیم همسرماول عاشقمون شد چهار ماه خواستگارم بود خواهر مادر زن داداش همه کس و ...

رفیق سنگر بگیر من تو تاپیک که گفت عاشق راننده اسنپ شدم چطور بهش نخ بدم بهش بگم دوستش دارم منم گفتم من به شوهرمم نمیگم دوستش دارم چه برسه یه غریبه برای خودتون ارزش قائل بشین یهو همه ریختن سرم که چرا به شوهرت نمیگی دوستش داری؟؟؟؟😂😂😂😂😂😶😶😶😶😶😶

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

رفیق سنگر بگیر من تو تاپیک که گفت عاشق راننده اسنپ شدم چطور بهش نخ بدم بهش بگم دوستش دارم منم گفتم م ...

اتفاقا بودم اونجا😂😂ریختن سرت ،تعداد زیادی از اعضای سایت دختر بچه های نوجوون و مجرده از ادبیاتشون کاملا میشه ناپختگی شونو فهمید