2777
2789
عنوان

سوالی که ذهنمو درگیر کرده🥴🥴🥴🥴

325 بازدید | 22 پست

با همسرتون یا پارتنرتون چطوری اشنا شدین؟

همون اول گفت وارد رابطه بشیم یا اول اشنایی بود؟

اگه با یه پسری چت کنید ممکنه پیشنهاد ازدواج بده یا بریم تو رابطه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت کار به آشنایی نمیکشه تا کسی میاد بگه سلام یدفعه سگ درونم ظاهر میشه😂

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

محلم نمیزاشت همکلاسی دوستم بود یک سال همو فالو داشتیم بعد دوسال پیام داد اونم در حد جواب دادن ب استوری یواش یواش من خودم شروع کردم حرف زدن رفتیم بیرون ولی همچنان مثل دوتا دوست معمولی چندماه گذشت دیک اهمیت میداد بهم هرروز با کلی خوراکی وایمیساد تا برسونتم خونه از دانشگاه ولی همچنان بهم میگف مثل خواهر کوچیکمی  پروسه اینک احساسش گگف بهم یکسال طول کشید اونم از بس حسادتش تحریک کردک

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ما از شب اول همه حرفارو زدیم همه چی الان هم دوساله ازدواج کردیم البته قضیه دوستیه من مال چهار سال پیش هستش الان ریسکه واقعا دوست های مجازی دوره منم شاخ در میاوردن مجازی آشنا شدم و ازدواج کردم 

پارتنر چیه ؟بنده ی دهه شصتیم همسرماول عاشقمون شد چهار ماه خواستگارم بود خواهر مادر زن داداش همه کس وکارشو فرستاد خواستگاری تا بالخره جواب مثبت دادیم بهش ،تا یک سال فکر میکرد خواب میبینه من خانم خونش شدم ،بخدا ناراحتم واسه نسل شما قدر وارزش خودتونو بدونید ارزش شما خیلی بیشتر ازین حرفهاست