2777
2789
عنوان

رفتم پیش وکیل بیاین حرف بزنیم

212 بازدید | 12 پست

رفتم پیش وکیل بهم خیلی حرفا زد 

الان قانعم به چیزی که گفت و تصمیم رو گرفتم 

یه سوال شما شده کاملا مطمئن باشید مادرتون مریض روانیه و از شما بیزاره؟ 

اگر می‌فهمیدین چی کار میکردین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسایه ما وقتی بچه هاش کوچیک‌بودن میرفته پیش دعا گیر ،دعا گیر بهش گفته دختر بزرگت که دخترش اونموقع ۶ سالش بوده دشمن تو و دختر بزرگتو دوست نداشته باش 

همسایمون بیسواد سالهاست دخترشو اذیت میکنه 

انقدر دختر بزرگشو اذیت کرده دخترش ام اس گرفته 

عزییییزم😔کمکش میکردم درمان بشه چون مادره

کاش میشد اگر میشد دوست داشتم 

خودش دکتری روانشناسی داره ولی از همه دیوانه تره‌. 

میترسم یه روز شبیه اون بشم 

کاش میشد اگر میشد دوست داشتم خودش دکتری روانشناسی داره ولی از همه دیوانه تره‌. میترسم یه روز شبیه او ...

خدانکنه عزیزم،، میتونم بپرسم دعواتون سر چیه؟ شاید بتونم کمک کنم عزیزم 

همسایه ما وقتی بچه هاش کوچیک‌بودن میرفته پیش دعا گیر ،دعا گیر بهش گفته دختر بزرگت که دخترش اونموقع ۶ ...

:) بمیرم براش 

مثلا کاش همونقد که مردم مطمئن بودن به عشق مادر به فرزند به برعکسشم مطمئن بودن و باور داشتن 

مادر من درسشم خونده ولی افکار پوچ خودشو داره علاوه بر مشکلات روانی این افکار پوچ و قدیمی و همین پیش دعا نویس رفتن از خانوادشه حاضر نیست خانوادشم ول کنه انگار نه انگار بچه ۲۱ ساله داره انگار تازه عروسیه که به هر بهونه می‌ره پیش مادرش باشه من پدر هم ندارم نمی‌دونم اگر بود فرقی میکرد یا اوضاع همین بود 

خدانکنه عزیزم،، میتونم بپرسم دعواتون سر چیه؟ شاید بتونم کمک کنم عزیزم

سر هرچیزی که فکر کنید کلا از کینه و مشکلات ریز شروع شده بعد این کینش عمیق تر شده آها و اینکه فکر میکنه من بی ادبم یا دقیقا برعکس فکر می‌کنه که من مشکل دارم ولی من پیش روانپزشک رفتم ، مشکل من اضطرابه 

هزارتا مشکله واقعا نمی‌دونم کدومو بگم 

ازین بگم که با رفتارش نشون میده من فقط خوردم خوابیدم تو خونه و به درد نمیخورم؟ یا اینکه با روانشناسی سیاه یکاری می‌کنه حالم بدتر شه آزار و کتک و ..

بخدا تو این سن انقد که مریضی دارم اصلا هیچکس نداره

مشکل اصلیت چیه

اصلا مشکل اصلیی وجود نداره

من از کتک ها داد زدم ، میگه نباید داد می‌زدی 

من رفتم اطلاع بدم خودمو نجات بدم میگه نباید میگفتی 

میگه بی عرضه ای نمیتونی درس بخونی بعد خودش رو با من مقایسه می‌کنه مسابقه می‌ذاره که قبل من بره دانشگاه فلان مدرکشو بگیره یا هروقت من بعد طولانی مدت میرم کتابمو باز کنم همون لحظه می‌ره کتابشو باز می‌کنه من حتی دوستامم همچین رفتار بچگانه ای ندارن 

میرم بیرون ، چرا رفته بودی بیرون؟ خیلی تو خونم،

چرا تو خونه ای ؟ چرا فلانی بچش دکتر شد تو نشدی 

خب اون مادر داشت فلانی من که نشدم مادر ندارم طبیعیه خیلیم طبیعیه هیچکسم درک نمیکنه میفهمم ولی تا وقتی حسش نکنین نمی‌فهمین