2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انومالی رضا حسینی رفتم خوبه

همون که کوچه چهار ملاصدرا هست؟؟

خدایش خوب بود راضی بودی؟؟ وقت گذاشت؟؟

من بچه اولم ادیب رفتم. خیلی سریع کار رو تمام کرد و بعد اینکه یه سری ها گفتن الان کارش به دقت قبل نیس

همون که کوچه چهار ملاصدرا هست؟؟خدایش خوب بود راضی بودی؟؟ وقت گذاشت؟؟ من بچه اولم ادیب رفتم. خیلی سری ...

بله دیگه صد تا رضا حسینی که نداریم... از رو سونو برام توضیح داد قسمت های مختلف رو‌ نشون داد... شوهرم رو نذاشت بیاد داخل اما گفت میتونی با گوشی فیلم بگیری... ادیب چطور بود ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بله دیگه صد تا رضا حسینی که نداریم... از رو سونو برام توضیح داد قسمت های مختلف رو‌ نشون داد... شوهرم ...

ادیب که اجازه نداد همسرم بیاد 

چیزی هم برام توضیح نداد کلا شاید هفت هشت دقیقه داخل بودم ولی جنسیت تو همون ان تی درست حدس زد

اون زمان پنج سال پیش بود

الا یه سری ها میگن دقتش اومده پایین 

ادیب که اجازه نداد همسرم بیاد چیزی هم برام توضیح نداد کلا شاید هفت هشت دقیقه داخل بودم ولی جنسیت تو ...

انومالی برا من ۲۵ دقیقه شد... البته انومالی خب بیشتر از ان‌ تی طول می‌کشه... جنسیت هم ادیب برا یکی از آشناها اشتباه گفته بود... البته کامل نگفته بود احتمال پسر بودن هم داده بود اما بیشتر گفته بود دختره که پسر بود... در کل رو جنسیت ان‌ تی نباید زیاد حساب باز کنی خطا زیاد داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
انومالی برا من ۲۵ دقیقه شد... البته انومالی خب بیشتر از ان‌ تی طول می‌کشه... جنسیت هم ادیب برا یکی ا ...

شما ان تی رو کجا رفتید؟؟

اره جنسیت بیشتر حدس هست مهم سلامتی هست که درست برسی بشه

شما ان تی رو کجا رفتید؟؟اره جنسیت بیشتر حدس هست مهم سلامتی هست که درست برسی بشه

شکراللهی، خیلی دقیق سونو رو انجام داد منتها اصلا یک کلمه هم توضیح نداد.. شوهرم هم گذاشت بیاد داخل... ولی کلا هیچ توضیحی نمی‌ده باید برگه سونو رو ببری دکتر زنان نشون بدی... و جنسیت هم بهت نمیگه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم