2777
2789
عنوان

دلم میخواد چادر سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمونش خانم آ. ذ

اینو بپذیریم که هر کس یه فکر و عقیده ای داره و باید به عقاید هم احترام بزاریم حتی اگه مخالفش باشیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چادر که دیگه لیاقت نمبخواد این طرز فکرا از کجا میارین آخه ؟😁😁

نخیر عزیزم لیاقت میخواد باید دل بدی بهش 

چادر سر کنم بعد برم حق مردمو بخورم اونوقت نمیندازید تقصیر چادر؟؟ خودِ من وقتی ی چادری خطایی میکنه اون چادر و زیر سوال میبرو

دو کاربر تو ی اکانت❣️
اینو بپذیریم که هر کس یه فکر و عقیده ای داره و باید به عقاید هم احترام بزاریم حتی اگه مخالفش باشیم

اگه یه ولژه ای توهین توی حرفام پیدا کردی من میرم اسمم رو میذارم چلغوز 

اگه به خاطر تشابه اسمی این برداشت رو داشتید با شما هستم اینطور نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
چرا چادرت گذاشتی کنار؟ چند سالته؟

۴۶سالمه

دیگه نمی‌تونستم از پسش بربیام

البته الآنم حجابم خوبه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نخیر عزیزم لیاقت میخواد باید دل بدی بهش چادر سر کنم بعد برم حق مردمو بخورم اونوقت نمیندازید تقصیر چا ...

حالا نظر شما اینه ولی بنظر من ربطی به لیاقت نداره 

من یه مادرشوهر چادری مادرشهید پیاده کربلا برو همیشه ی خدا تو خونه شون روضه هست دارم همیشه خدا روزه هست نماز شب میخونه 

ولی فقط خود خدا شاهده که عروس و زن داداش و جاری از دست زبون و کاراش در امان نیستن 

موفق باشی عزیزم 

کلا حس خوبی به ادم میده 

با چادر هم میتونی خوش تیپ باشی🥰

حس امنیت ارامش و اینکه داری با این پوشش فاطمی دستور خدا رو به طور کامل گوش میدی عالیه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت