2777
2789

سلام خانما خوبین. ببخشید بابت این سوالم. مامانم دو بار داخل دستشوییش خون دیده یه بار پنج ماه پیش یه بارم دو سه روز پیش. الان امروز رفته دکتر و معاینه کرده گفته هیچی دیده نمیشه برو کولونوسکوپی برای پس فردا نوبت دادن خیلی استرس داریم هیچ علائمی مثل دل درد حالت تهوع کم اشتهایی سوزش خارش درد هیچی خداروشکر نداره فقط دوبار خون دیده تموم 40سالشه مامانم. الان میگه نکنه سرطان روده باشه لطفا راهنمایی کنید کسی تو خانواده تون بوده فقط خون بیاد اونم خیلی خیلی کم بوده خونش سرطان روده داشته باشه علائم دیگشون چی بوده اگه سرطان روده داشتن خیلی میترسم خیلی استرس دارم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونی که با چشم دیده میشه احتمالا از یبوست و هموروئید

سرطان روده خدا نکرده علائم خاص خودشو داره 

نترسین 

آزمایش سه مرحله ای کشت مدفوع برای وجود خون مخفی و.. میدن 

تازه تشخیصش بازم به این چیزا نیست.. 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نه بابا عزیزم چرا به بدترین چیز فکر میکنی .شاید بواسیر داخلی باشه .یبوست بودن اون تایمی که خون دیدن؟

بله یبوست بوده معاینه هم اخه رفته مامانم امروز گفته هیچی مشخص نمیشه

بله یبوست بوده معاینه هم اخه رفته مامانم امروز گفته هیچی مشخص نمیشه

پیش جراح عمومی رفتین؟از داخل با انگشت معاینه کردن؟تهران هستید؟

عزیزم گاهی ادم حتی بواسیر هم نداره

همون یبوست باعث زخم های خیلی ریز داخل مقعد میشه و باعث اومدن خون میشه.فقط بگید یبوست و کنترل کنن حتما

با انجیر خشک خیس بدین با ابش بخورن.کاهو و مایعات فراوان و میوه و این چیزا .یبوست خودش کلی بیماری میاره

مادر 

من خواهر شوهرم بخاطر سرطان کبد فوت شد تو همون تایم مادرم مریص شده بود چقدر سخت بهم گذشت خدای نکرده به بدترین چیزا فکر میکردم ولی خدارو هزار مرتبه شکر مشکلش جدی نبود پس چرا همون اول ادم به بدترین فکر کنه اخه ؟ممکنه یبوست بوده باشه ممکنه بو اسیر باشه شقاق باشه ممکنه زخم معده بوده باشه و هزار دلیل دیگه چرا بدترین؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پیش جراح عمومی رفتین؟از داخل با انگشت معاینه کردن؟تهران هستید؟عزیزم گاهی ادم حتی بواسیر هم ندارههمون ...

نه مشهدیم عزیزم. بله پیش جراح عمومی رفتن. معاینه کرده گفته هیچی دیده نمیشه برو کلونوسکوپی یبوستم بودن اون تایمی ک خون دیدن