2777
2789
عنوان

دلتنگی 😥😥 وقتایی که دلتون برای یکی تنگ میشه چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 76 پست
منم با خیالش زندگی میکنم،تو خیالم باهاش حرف میزنم دعوا میکنم میگم میخندم، چقد دوست دارم بتونم فقط حا ...

چجوری باخیالش آخه 

من اگه بخام یه لحظه توخیالم باهاش حرف بزنم گریه میکنم 

ولی عاشقیم با این دلتنگیتش قشنگه دیگه ...( دلداری دادن یه عاشق بدبخت به خودش )خخخ

بغضم بعضی وقتا بدجور میشکنه جا پیدانمیکنم خودمو با گریه خالی کنم بخدا 

ارزومه یبار عکس پروفایلش رو حداقل عوض کنه ببینم بعد اونهمه سال چجوری شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری باخیالش آخه من اگه بخام یه لحظه توخیالم باهاش حرف بزنم گریه میکنم

دیگه عادت کردم به این درد،،اگه تو خیالم نباشه چیکار کنم ؟!

نمیدونم اونم منو یادشه یا نه💔

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

دیگه عادت کردم به این درد،،اگه تو خیالم نباشه چیکار کنم ؟!نمیدونم اونم منو یادشه یا نه💔

تا حالا پیش اومده ببینیش؟ 

من به این که فکر کنم یه روز یه جا ببینمش هم گریم میگیره 

لعنت یه این دلم که اینقدرمنو اذیت میکنه 

بله شاید سالی یکباردخترم بادخترش هم مدرسه

چقدر سخته 😔 

وقتایی که فکرمیکنم الان داره برای زنش خریدمیکنه یا دارن باهم تلفنی حرف میزنن یا پیش همند دلم میخاد از غصه دق کنه ...

بغضم بعضی وقتا بدجور میشکنه جا پیدانمیکنم خودمو با گریه خالی کنم بخدا ارزومه یبار عکس پروفایلش رو حد ...

بهتر که خبر ازش نداری راحت تری من امروز توی یه جلسه  بودم سخنران بود  خودمو زدم به اون راه .. ولی جلسه تموم شد داشتم خفه میشدم العان دستام از صبح هنوز لرزششون نیفتاده استرس زیادی بهم وارد شد کاش منم ازش بیخبر بودم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بهتر که خبر ازش نداری راحت تری من امروز توی یه جلسه بودم سخنران بود خودمو زدم به اون راه .. ولی جل ...

الهی بمیرم که چی میکشی 

منم وقتی کسی رو حتی شبیهش ببینم حالم بدمیشه چه برسه که واقعنی مثل تو خودش رو ببینم

گریه گریه ‌گریه 😭😭سه بار نوشتم چون راه دیگه ای ندارم

کاش با گریه میشد کاریش کرد با حسرتش چیکارکنم توهرکاری میگم اگه اون بود این کارومیکردم اونکارو میکردم ..