2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه میشه بیاید فکرم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 63 پست
باید بگه نگه بدتر گرفتار میشه...مگه نمیگیپسر کادر درمانه شاید کمک کرد که کامل خوب شد

بخدا دلم براش کبابه🙂اش نخورده دهن سوخته شده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش تحقیق کنه ببینه را انتقال دیگه ای هم داره یا نه

مجبور شد بگه از اون طریق مبتلا شده

ببخشید اما اگه واقعیت بگه مطمئن باشه تو زندگی بلاخره دید طرف عوض میشه و میکوبه تو سرش یا شاید فکر کنه چیز دیگه ای بوده اینجوری میگه...

مهربان باشیم   
به پسره بگه از توالت عمومی یا لیزر پزشکی، یا تیغ ارایشگری یا سالن اپیلاسیون گرفته چون از اونجاها هم ...

نمیدونستم🚶همون اول بگه گرفته 

یا نامزد کنه بعد بره مثلا اپیلاسیون بیاد بگه گرفتم؟؟؟؟,

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

میشه طرف دختر را گرفت بگم نگه به پسره که بی انصافیه ،برن مشاوره قبل از ازدواج به مشاور بگه و مشاور به پسر بگه و توجیهش کنه که نباید خانواده دختر بفهمن،در هر حال یا پسر قبول میکنه یا نه

نگفتنش آسونه ولی بعدش هزار دردسر داره

یکی از علت خای تجاوز نداشتن خانواده ای که بفهمن بچه رو

بخدا انقدددد بیچارس که ،

خاک عالم تو سر خانوادشششش 

بیچاره دختره نصف شده انقد استرس داره 

حالا پسره هم قبول کنه یه موقع تو دعوایی چیزی  خانواش بفهمن یا پسره بگه بی شک دختررو میکشن انقد که کم عقل و تعصبین

نمیدونستم🚶همون اول بگه گرفته یا نامزد کنه بعد بره مثلا اپیلاسیون بیاد بگه گرفتم؟؟؟؟,

م

نامزد کنه بعد بره سالن مومک بگه از مومک کثیف و دست الوده اپراتور گرفتم خیلیا اینجوری گرفتن 

میشه طرف دختر را گرفت بگم نگه به پسره که بی انصافیه ،برن مشاوره قبل از ازدواج به مشاور بگه و مشاور ب ...

تراپیست رفته خودش تراپیست گفنه نگو 

تو گناهیی نکردی که بخوای خودتو بد نام کنی

منامزد کنه بعد بره سالن مومک بگه از مومک کثیف و دست الوده اپراتور گرفتم خیلیا اینجوری گرفتن

اخه میدونی درسته دلم برای پسره میسوزه اما خب پسره هم بهش گفته قبلا دوسال با یکی بودم دیگه وقتی بوده صلوات که با دختره نمیفرستادن حتماااا رابطه داشته دیگه اکثر پسرا راابطه داشتن 

میگم این حیف میشه

منامزد کنه بعد بره سالن مومک بگه از مومک کثیف و دست الوده اپراتور گرفتم خیلیا اینجوری گرفتن

شما کادر درمانی؟؟؟؟؟؟

اطلاعاتتو کامله

اخه میدونی درسته دلم برای پسره میسوزه اما خب پسره هم بهش گفته قبلا دوسال با یکی بودم دیگه وقتی بوده ...

اخه دختره هم گناهی نداره همین کاری که گفتمو بگو بکنه. والا تا اخر مجرد و... یه تبخاله دیگه ول کن.