2777
2789
منم از جنسیتم راضیم😐ولی بگن دختر.من مجردم نگن زن😐

آها فکر کردم منظورت چیز دیگه ایه.

آره کلا کلمه زن رو نمی‌پسندن خیلی‌ها ولی معنیش از زندگی میاد. زن زندگی‌ بخش😀 شاید این‌جوری حست مثبت شه. ولی خب خانم یا دختر خانم مودبانه تره

به دنبال وارستگی 

من ۱۸ سالمه بچه های ۱۲ ،۱۳ ساله بهم میگن خاله حرص میخورم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی واسه منم پیش اومده، من بشدت بی بی فیسم پیرمزده بهم کفت خواهرم! 😑کفرییییی شده بودم، مرتیکه کو ...

منم پیرمرده بهم گفت خواهرم

مرتیکه من خواهر توعم؟من جای نوه تم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اتفاقا واژه زن بنظرم زیباست 

نشون میده تو یه آدم پخته و بالغ هستی 

اصلا ابهت داره

بعضی از همین آقایون اینطور جلوه دادن که زن و دختر فرق میکنه!از دیدگاه ... بهش نگاه میکنن

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

راست میگی الان دقت کردم منم دوست ندارم بهم بگن زن 

مثلا میریم لباس بخریم میگم وای نه این خیلی زنونست همسرم میگه خب مگه تو چی هستی ؟؟؟ 

۱۶ ساله متاهلم اینم ، شما که مجردی خیلی حق داری 😁

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه به نظر من فکر میکنن سن بالا و متاهل میزنن که اینجور میگن در حالی که شما 18 رو رد کنی دیگه زنی چه ...

ببین چرا سن بالا بده؟ یعنی برای دخترا بده

پسرا همه تلاششونو میکنن که سنشون بیشتر نشون بده ولی دخترا میخوان جوون دیده بشن

به نظرم برای اینه که دنیای زنانه یه اندازه دنیای مردانه جذابیت نداره

زن شدن به معنی محدودیت بیشتره. مرد شدن به معنی آزادی بیشتر

😐😐 عموم افراد

😑😑😑😑😑😑😑😑😑داریم در مورد عرف حرف میزنیم ن مطالب گوگل 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عزیزم دختر و زن رو اینجا به رابطه معنی کردن اصلا به این نیستاگه شما بچه باشی و خانم و نابالغ دختری و ...

اینجا نیس همه جای دنیاس 

دوشیزه با زن فرق داره 

تو انگلیسی هم به دوشیزه میگنmiss به زن میگنmrs