2777
2789
عنوان

کسایی که روتین پوستی دارنو نمازم میخونن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی بزنی یه مقداریش جذب میشه بقیه شم همینکه با آب بشوری و صورتتو با دستمال کاعذی خشک کنی پاک میشه

اره ولی خب بعدش بازم باید روتینو تمدید کنی تا روتین تاثیر بزاره

و خب اینجور یکم سخته ک بخای سه بار در روژ روتینو تمدید کنی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ضدآفتاب مگه چند ساعت رو پوست اثرش می‌مونه؟ بشور بره بعدش دوباره بزن.

اوهوم یکم سخته بخای دوباره تمدید کنی🥲مشکل من گشادیه😑🤣

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
من روتین صبحو از ظهر شروع میکنم. یعنی بعد نماز ظهر میزنم. صبح هم همون چیزایی که از دیشب رو پوستم بود ...

درسته  

یه سوال برای صورتی که جوش داره چی پیشنهاد میدین؟

والا من خودم با پیشنهاد چند نفر 

ژل شستشوی لایسل و تونرفارماسی ذغال اکتیو و ابرسان سیمپل میزنم

من صبح اول وضو میگیرم بعد صدافتاب میزنم و ...ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه هم اذانه سریع نماز میخونم یعدش میرم ...

اهوم

نباش خب 😂 ضدآفتاب بعد ۴ ساعت دیگه اثری رو پوست نداره و در حالت کلی هم باید تمدید بشه.

درسته🥲

کلا ضد افتاب اثرش 2 ساعته حالا بعضی مارکا 4ساعت

میدونم😁

والا من خودم با پیشنهاد چند نفر ژل شستشوی لایسل و تونرفارماسی ذغال اکتیو و ابرسان سیمپل میزنم

تاثیر داره براتون؟

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم