2777
2789
عنوان

مادرها چی کار کنم بچم یازده ماهشه تب داره باید آنتی بیوتیک بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همه چیزو تف میکنه معلومه مشکلش با مزشه من پسرم خیلی خوب دارو میخوره فقط ازیترو اینطوری بود اونم ...

باشه 

ممنونم 

یکی بهم پیشنهاد داد با آب قند قاطی کنم که مزه اش شیرین بشه بخوره 

من وقتی دارم میدادم بلافاصله تو صورت پسرم پوف میکردم طفلی قورت میداد

کوچیک تر که بود منم همین کار رو می‌کرد 

الان جای مزه اش توی دهنش که میره دیگه بالا میاره

عزیزم من تاپیکاتو یه نگاهی انداختمبچت آلرژی غذایی دارهانتی بیوتیک به آلرژیک ها نمیسازه

بردش دکتر گفت آلرژی نداره ها 

گفت فقط گوارشش حساسه که بزرگ بشه قوی بشه خوب میشه ولی آلرژی به غذای خاصی نداره 

مثلا وقتی یه غذایی با یه چیز دیگه توی یه روز بهش میدی هضمش براش سخته با خلط دفع می کنه 

نمی دونم دکتر گلوش رو نگاه کرد گفت گلوش نیست

پس چرا انتی بیوتیک میدی بهش؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
هر دارویی بهش میدم همینه ها تا مزه اش می فهمه بالا میاره آلرژی فقط نسبت به بعضی داروهاست فکر کنم

نه گلم دختر من حتی ویتامینو اهنم نمیتونه بخوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بردش دکتر گفت آلرژی نداره ها گفت فقط گوارشش حساسه که بزرگ بشه قوی بشه خوب میشه ولی آلرژی به غذای خاص ...

چه تخصصی بردیش؟؟

من سه تا بچه ی آلرژیک بزرگ کردم

حالو روز یه بچه رو ببینم نی فهمم آلرژی داره یانه

آلرژی تب هم میاره

پیجی که تو امضامه دنبتل کن مادرای اونجاهم همینو میگن 

درصورتی که دکترا میگن نه آلرژی تب نمیاره!!!!

قطعا تجربه ی ما مادرا از دکترا کمتر نیست

دکترا آلرژی رو فقط با دفع خون جدی میگیرن که دیگه اون موقع روده های بچه داغون شده

دفع خلطی که میگی همچین الکی نیستا

اون خلطا جداره ی رودس که داره میریزه

قدووزن نه ماهگی و تولدش چند بوده؟