2777
2789
عنوان

ابروم رفت وای خدااااا 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از 18 میلیون شروع میشه تا 165 میلیون .

حقوق ها از ۱۸ تومن شروع نمیشه بعضیها هم‌نمیرسه بعد از ۱۸ تومن شزوع کردن؟

فکر کنم بالاترینش این بود هرچند فرفی تو اصلدقضیه نداره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
[QUOTE=362689929]حقوق ها از ۱۸ تومن شروع نمیشه بعضیها هم‌نمیرسه بعد از ۱۸ تومن شزوع کردن؟ فکر کنم ب ...

ما که نداریم اگر ی وقت جریمه شدیم ببرن زندان🤷‍♀️

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ولی فرق داره ها خدایی موی دختر ها یه حالت زیبایی و قشنگی داره نمیدونم ولی به نظر من بیشتر به چشم میا ...

هیچ فرقی نداره عزیزم.دیگه خلقت زن همینه زیباییش تو چش باشه.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

اوا مرسی چی بگم خب؟❤️😂

حیفه بخدا مو ب این زیبایی😂من خودم از اینکه قسمت شخصی بدن خودم مشخص باشه موذبم ولی مو نه.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

ابروت پیش خدانره خانم باحیا ومعصوم امیدوارم سرلوحه زندگیت باشه تا اخرین نفس  بجای شما اون احمق باید خجالت بکشه چون شما ازادید با هر نوع پوششی که فقط خودت دوستداری رو در اون شرایط از خدا شرم وخجالت نداشته باشی بگردی  اونهم در محل وخانه ومحیط زندگیتون ولی یه سری ادم کج فهم که بین نر بودن ومرد بودن هیچ تفاوتی قایل نیستن همه بار مسیولیتش رو به زنان تحمیل کردن درصورتی که اگه موقع لاف زدن برسه بین صد تا هور وپری هیچ تکونی نمیخورن  ولی شهامت روبرو شدن با کس دیگه ای رو به صورت برابر ندارن  البته خدا دست همه رو میگیره وکمک میکنه