2777
2789

من بیمه از طرف پدرم هستم هم تامین هم تکمیلی خب

بعد وقتی سرکار بیمه بشم دیگه بیمه تکمیلی از طرف پدرم قطع میشه

بعد هروقت دیگه نرم سرکار میتونم برگردم زیر بیمه بابام ولی چون شنیدم اگه مریض بشیم دیگه بیمه قبول نمیکنه برگردیم نگرانیم اینه که نکنه یوقت مریض شم و دیگه نتونم سرکار برم و از طرف پدرمم قبول نکنن که بیمه کنن چون انگار قبلش ازمایش میگیرن بدونن سالمی

حالا به نظرتون چیکارکنم بیمه بشم سرکار یا نه؟

تجربه دارین؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

دختر تا زمانی که مجرد هست میتونه زیر پوشش پدر باشه حتی اگر بیمه شما بعدا قطع بشه 

کار کردن بدون بیمه هم بستگی به این داره که کار کردنت موقته یا نه دوست داری ادامه بدی اگر ادامه میخوای بدی بیمه بشو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله میشه

یعنی حتی اگه بیماری داشته باشم بازم بیمه قبول میکنه برم زیر بیمه بابام ؟ قبلش ازمایش نمیگیرن مگه؟

تاحالا شنیدی کسی اینکارو کرده باشه؟

من میدونم میشه برگشت زیر بیمه پدرا ولی اینم شنیدم که اگه مریض باشی نمیشه

دختر تا زمانی که مجرد هست میتونه زیر پوشش پدر باشه حتی اگر بیمه شما بعدا قطع بشه کار کردن بدون بیمه ...

اره اینو میدونم 

ولی شنیدم اگه بخوای برگردی زیر بیمه پدر و یه بیماری داشته باشی اجازه نمیدن برگردی باید حتما سالم باشی 

قبلش ازمایش میگیرن انگار

حتما برید سوال کنید عزیزم گاهی اطلاعات یکی کمه درست راهنماییتون نمیکنه

از کجا برم بپرسم؟ اداره تامین اجتماعی؟ یا جای دیگه مخصوص بیمه تکمیلی هست؟

یعنی حتی اگه بیماری داشته باشم بازم بیمه قبول میکنه برم زیر بیمه بابام ؟ قبلش ازمایش نمیگیرن مگه؟تاح ...

خب شما خدایی نکرده مریض باشی که الانم میفرستنت طب کار مشخص میشه،این خود بیمار پنداری هست،یه جور ترس از بیماری،مشکلی پیش نمیاد نگران نباشین

خب شما خدایی نکرده مریض باشی که الانم میفرستنت طب کار مشخص میشه،این خود بیمار پنداری هست،یه جور ترس ...

مرسی عزیزم

الان رو کاری ندارم منظورم بعدا هست میخوام بدونم بعدا که میخوام برگردم زیر بیمه بابام اگه مریض باشم قبول نمیکنن یا میکنن