2777
2789

خانوما من دوماهه درگیر شقاقم دوبار دکتر رفتم داروها تاثیری نداشتن.یبار قبلا اینطوری شده بودم پماد تتراسایکلین و زینک اکساید باهم قاطی میکردم میزدم در عرض یه هفته خوب شدم.اما الان یه هفتس اونم میزنم خوب نمیشم.همش کارم شده گریه.شکمم هم خوب کار میکنه...

آرتام💙

رابطه مقعدی داشتی

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پماد ونوپلنت وپایلکس را مخلوط کن و بزن عالیه 

منم فقط بااینها خوب میشم ....روزی ۴بار تو تشت بااب ولرمو نمک زیاد بشین و خشک کن و پماد بزن ...اخرشبهاهم بتادین بزن ۵دقیقه بمونه و بشور بااب گرم وبعد هم پمادها را بزن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه اصلا.در اثر اسهال شدید

خب فشار آوردی 

سعی کن فشار نیاری تا خوب بشه وازلین بمال ژیلت نکش 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
عزیزم پماد ونوپلنت وپایلکس را مخلوط کن و بزن عالیه منم فقط بااینها خوب میشم ....روزی ۴بار تو تشت باا ...

کامل خوب نشدین؟پماد تترا و زینک اکساید برام همیشه خوب بود اما این بار درمان نمیشه

آرتام💙
کامل خوب نشدین؟پماد تترا و زینک اکساید برام همیشه خوب بود اما این بار درمان نمیشه

این پمادها که شما میزنی ابدا خوب نیست و زخم را تازه نگه میدارن فقط برای ضدعفونی خوبه ....

اینها که من گفتم بدترین و وخیم ترین شقاق راهم درمان میکنه ...پمادها ایتالیایی و عالیه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....