2777
2789
عنوان

ب دهه هفتاد پیشنهاد میدی رو اخلاقت زومه و پولت

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 104 پست
من اینا رو میخام چیکار میگی کسی که داشته باشه به رخ نمیکشه که جنابعالی داری میکنی تو چشام😂😂😐

والا من داشته،هامو گفتم . نه غرور داشتم . نه به کسی خندیدم . نه گنده اومدم

عمرا

الان اگر یک دختر چنین تاپیکی میزد شما مردا خودتونو پاره میکردین آره دیدین زنا هم آهن پرستن زنا فلاننن 

نوبت به خودتون که میرسه اول نمیتونی از حقت بگذری سوما اشکال نداره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من داشته،هامو گفتم . نه غرور داشتم . نه به کسی خندیدم . نه گنده اومدم

به به چه داشته هایی

بنده هم مثل شما بودم 😐😂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

چرا نمیری دنبال زنای خاجری که خودت رو براشون تیکه پاره میکنی؟ با دکترااااات عمرا ردت کنن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
چی صدق نمیکنه ماشینم؟خونم؟ دکترام؟از هر کدوم خواستی مدرک ضمیمه میشه

همه ی اینا رو داری اخلاق ۰ 

ب درد نمیخوره 

کاشکی ب جای اینا اخلاق و شخصیت داشته باشی 

گاهی وقتا سخت ترین کاره دنیا قانع کردن خودته 🙂
واسه خاطر زن گرفتن

انقدر زنای خارجی رو دوست داره، دارم راهکار میدم بهش 

بره اونور میبینه اونام محلش نمیدن کنف میشه دهنش رو میبنده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

وای وای اسی چه بی اعصابی با این اهلاقی که تو داری اینجور با خانوما بد برخورد میکنی بعید میدونم تا صد سال دیگه هم کسی دخترشو بده به تو چون خودتم یه‌جا نوشتی صرفا چون بابات بهت خونه بده داری زن میگیری

همه ی اینا رو داری اخلاق ۰ ب درد نمیخوره کاشکی ب جای اینا اخلاق و شخصیت داشته باشی

نمیدونم . سلیقه هررکسی متفاوته . ولی این چیزا رو ب کسی بگو ک بخواد ازدواج کنه