2777
2789

شماره یکی از استاید رو میخواستم

دوستم اشتباهی بهم شماره ی استاد دیگه داد ک تا الان درسی باهاش نداشتم

پیام دادم کی دانشگاه هستید بیام بهتون تکلیف بدم

سریع زنگم زد😑 از صداش ک مشخص بود خیلی جوون هست

اونجا بود ک دیدم اشتباهه واسش توضیح دادم ببخشید شماره ی استاد دیگه میخواستم ، من با شما درسی ندارم 

باز میگه الان نمیتونی بیای دانشگاه  ببینمت؟ آخه فردا دانشگاه نیستم😑😐

از صدام عاشق شد یعنی😂😂😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا روز برا بچتون میگی و اینگونه بود که ..

فان 😂

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

مباارکه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

و اینگونه بود ک من بابای بچمو پیدا کردم🥲🥺😂😂😑

😂👌🏻👌🏻

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
لابد قسمت بوده این اتفاق بیوفته 😑🤭🤗😂و شما اشتباهی بزنگی ...

وای ن😑😂

شمارشو سیو کردم دیدم اصلا استاد نبوده یکی از همدانشگاهیا بوده ک شمارشو اشتباه ب جای استاد  بهم دادن🤦🏻‍♀️

اینم میخواسته آشناشه گفت بیا ببینمت 😑💔

خیلی بد شددد

وای ن😑😂شمارشو سیو کردم دیدم اصلا استاد نبوده یکی از همدانشگاهیا بوده ک شمارشو اشتباه ب جای استاد ...

الان من فقط سکووووت😂😂😂😑🤭

ولی خارج از شوخی پسر خوبیه بررووو

ملیکا پروف عکس خودته تو برنامه ؟ الان اونم ذخیره کرده نگات کرده😂😂

فقط اونجا که گفتی من با شما کلاس ندارم ،نگفت استاد نیس؟ 🤣

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

الان من فقط سکووووت😂😂😂😑🤭ولی خارج از شوخی پسر خوبیه برروووملیکا پروف عکس خودته تو برنامه ؟ الان ...

نه بعدش ی شماره دیگه بهم زنگ زد فهمیدم کنار  دوستاش نشستن شماره منو و رد و بدل میکنن💔😑

بیشعور تا لحظه اخر داشت نقش  استاد بازی میکرد😂🤦🏻‍♀️

نه بعدش ی شماره دیگه بهم زنگ زد فهمیدم کنار دوستاش نشستن شماره منو و رد و بدل میکنن💔😑 بیشعور تا ل ...

چه بیشعوره این چه کاریه‌ که شماره ردو بدل میکنن چه هولایی هستن بخدا.

میگم اخه با خودم استاد همین جوری نمیگه بیا ببینمت ،گفتم یع چیزی درست نیس 

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

چه بیشعوره این چه کاریه‌ که شماره ردو بدل میکنن چه هولایی هستن بخدا.میگم اخه با خودم استاد همین جوری ...

اینم از ذات پسرا🚶🏻‍♀️