2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت شب عروسیمون باهات نمیرقصم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست

وای اگه من بودم به چند قسمت نامساوی تقسیمش میکردم شوهرمو

ببخشیدا ولی....خورده بخواد با کس دیگه ای بجز من برقصه 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر دختر خاله منم دقیقا همین کار کرد همش با دختر خاله هاش می‌رقصید و جلف بازی درمی‌آورد 

خیلی بنظرم زشت بود 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
تسی از بس بی سیاسته از همین اول داره شاخکای شوهره رو تیز میکنه

شاخشو تیز میکنم یا دارم دمشو میچینم؟🤔

نه پس فک کنه ازین دختر ساده هام ک میتونه با همه بگه بخنده منم هیچی نگم

لازم نیست دست بندازه دور کمرش والا!ما عروسیامون مختلطه همه باهم میرقصیماز این افکار مسخره هم نداریم

خوب بعضی رقصا باید دست بندازی دور کمر واگرنه ماهم عروسیتمون  زن ومرد قاطی رقص محلی میکنن 

مرذم فکر نمیکنن شوهرم تو کف دخترخاله هاشههمشونم میرم آرایشگاه عروس میکنن خودشونو

اگه تو کف اونا بود خب میرفت اونارو میگرفت

این چه افکاریه که داری😂 تو عروسی های ما

همه باهم میرقصن با هر نسبتی

هرکسی عم بیشتر پایه باشه و برقصه

همه میگن اووو چه پرانرژی و اجتماعیه دمش گرم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️