2777
2789
آپشن دیگه ای ندارن

آدمی که مهربونه و درکش بالاست ‌....یه عالمه آپشن داره چجوری نمیبینی اون سر زنده بودن و خوشگلیاش رو؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
اره بهدنطر منم

وقتی تازه بازیگر شده بود لاغر و زیبا بود من خیلی دوستش داشتم به جشم من خیلی زیبا بود 

البته الان هم هست

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمی که مهربونه و درکش بالاست ‌....یه عالمه آپشن داره چجوری نمیبینی اون سر زنده بودن و خوشگلیاش رو؟؟

تو کشور ما فقط شوهر کردن و هزار عمل اپشن مگه نمیدونی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره میگم بعضی رفتارها به بعضی ادمامیاد مثلا بعضی ها شوخی بهشون میاد به بعضی نمیاد نعیمه وحامداهنگی ه ...

دقیقا،فک میکنم بخاطراینکه توذاتشونه وتظاهرنمیکنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣
واقعا؟منم دوسش دارم ولی کراش رو چیش مثلا

بیشتر‌جنبه‌شوخی داشت

پسرا‌اصولا کراششون این مدلی‌نیست

منم‌که‌کلا‌کراش‌مراش‌نمیزنم😅

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

اونجا که نقطه هست کلیک کن این صفحه باز میشهعلامت خط مانند رو بذار بین حروف..

چه کاریه این همه راه ...شیفت رو با حرف ت فارسی بگیره کشیده میشه ....مثل این سلـــــــــــــام

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
وای میشه یادم بدی تو روبیکا چجوری ببینم

ببین خو روبیکا همین صفحه اولش هست که چت می کنی بالاش یه ذربینه اونجا بزن جوکر کانالای مختلفی میاره عضو شو اونجاا میذارن

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾