2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته(علامت سوال)

102 بازدید | 11 پست

برای پاگشا کردن عروس و داماد اون زوجی که نسبت نزدیک تره پاگشا نکرد اما زوجی که دورتر هست پاگشا کرد

دلیل پاگشا نکردن زوج اولی بی احترامی به خانواده باشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفهمیدم منظورتو یعنی عروس داماد دعوتتون کنه ؟ 

منم تازه عروسم مثلا ولی خواهرشوهرم عروس مهمونی نکرده منو ولی برادرشوهرمو ک بچم دارن چندبار دعوت کرده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نفهمیدم منظورتو یعنی عروس داماد دعوتتون کنه ؟ منم تازه عروسم مثلا ولی خواهرشوهرم عروس مهمونی نکرده م ...

نه مثلا ما زوج اول که نسبت نزدیکتر داره بخاطر بی احترامی که کرده در طول مراسماش پاگشا نکنیم ولی زوج دوم که نسبت تقریباً دوری داره پاگشا کنیم 

نه مثلا ما زوج اول که نسبت نزدیکتر داره بخاطر بی احترامی که کرده در طول مراسماش پاگشا نکنیم ولی زوج ...

نمیدونم والا منم بی احترامی نکردم ولی خواهرشوهر دعوتم نکرده و هر روز غرشو ب شوهرم میزنم ببین خانوادتون چطورن میخواید شما بزرگی کنید و دعوت کنید

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نمیدونم والا منم بی احترامی نکردم ولی خواهرشوهر دعوتم نکرده و هر روز غرشو ب شوهرم میزنم ببین خانوادت ...

حالا شاید برای شما فعلا موقعیت نداره ما دوماه بعد عروسی دعوت کردیم چون عزادار بودیم مورد هم داریم هنوز دعوت نکرده چون عزادار بوده اون عروس و دامادم سالگرد ازدواج نزدیکه

👌🏻