2777
2789
عنوان

بچم واکسن 4 ماهگی زده دیگه شیر نمیخوره کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 21 پست
یه دکتر بردم میگه ربطی به واکسن نداره یکی میگه طبیعیه اگه بیشتراز یه هفته شد بیارش..بابا یه هفته بچه ...

به نظرم یه دکتر دیگه هم ببرش. چون به نظر آب بدنش کم شده. حتما بگو ادرارش کم شده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قبل از واکسن خوب بود بچم

میدونم عزیزم

خیلی از بچه‌ها دیدم بعد واکسن دچار مشکل شدن. پسر بزرگمم همین بود. واکسن 18 ماهگی که زد بعدش پنومونی گرفت و 5 روز بیمارستان بستری بود. سر همین قضیه اصلا نمیخواستم واکسن برا پسر کوچکیه‌م بزنم. ولی شوهرم اجبار کرد. واکسن 2ماهگیشو وقتی 10 ماهه بود براش تزریق کردم. همون موقع هم بهداشت اصرار داشت ماهی یه بار بیارش تا بهش واکسن بزنم. چنان جنجالی راه انداختم توی بهداشت که همه ماستارو کیسه کردن. بعد اون کسی جرأت نداشت حرفی بزنه. فکر کن واکسن 18 ماهگی پسرم 2.5 سالش بود که براش تزریق کردم. ولی واقعا بدن قوی‌تری داره به نسبت پسر بزرگم. به نظرم علتش همینه که اجازه دادم بزرگ بشه بعد واکسنارو براش بزنم.

میدونم عزیزمخیلی از بچه‌ها دیدم بعد واکسن دچار مشکل شدن. پسر بزرگمم همین بود. واکسن 18 ماهگی که زد ب ...

اینجا اجبار میکنن لعنتیا

‏هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه،زیادی گرونه!رهاش کن