2777
2789
عنوان

تاپیک خاحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 193 پست
والا اسی حق داری منم از چند نفر از تو سایت خیلی خوشم میامد وقتی تو بهترین کاربرا تگشون کردم و رفتار ...

بله استارتر کاملا حق دارن

ولی یادشون رفت بگن هنرنمایی هاشون فقط اینا نبوده 

من کسی رو که موافق فحاشی بهم باشه و تایید کنه که بهم فحش جنسی بدن رو آدم محقی حساب نمیکنم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

چیزی از شما تو دلم نیست امیدوارم موفق شی

🤍😘 همچنین 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشون تونستن به روش های تازه مزاحمت ایجاد کننانفدر مظلوم که نشون دادن نیستن بلکه رفتارهای وقیحانه زی ...

فک کنم یکی از تاپیکاتونو که در موردش بود دیده بودم قبلا،واقعا چه آدمایی پیدا میشن اینجا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بله استارتر کاملا حق دارنولی یادشون رفت بگن هنرنمایی هاشون فقط اینا نبوده من کسی رو که موافق فحاشی ب ...

درسته من خودم فحش جنسی ندادن اما کامنتش رو لایک کردم درست میگید منکرش نیستم و بازم میگم که آدم بدی ام و قبول دارم 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

استارتر من شرمم میاد حتی مخاطب شما باشم

توهین به خودمه 

خیلی ادعا داری تاپیک رو قفل کن و انقده دنبال حاشیه نباش

نمیدونم چجوری باید بگم تا متوجه بشی مزاحم نشو یعنی چی 

حلالیت و این حرفها سایز دهن کسی نیست که تا دیشب فحاشی می‌کرد 

ایشالا همیشه موفق و سربلند باشی قشنگمممممممممممم💚💚❤️❤️

مرسی عشقم 😍 😘 

انرژی مثبت همیشگی سایت 

ایشالا به یکی برسی کپی حبیب😂❣️🫂

فک کنم یکی از تاپیکاتونو که در موردش بود دیده بودم قبلا،واقعا چه آدمایی پیدا میشن اینجا

درد استارتر رو نمیدونم و نمیخوام بدونم 

ولی ببین با این حربه چقدر برای خودش توجه میخره

استارتر من شرمم میاد حتی مخاطب شما باشمتوهین به خودمه خیلی ادعا داری تاپیک رو قفل کن و انقده دنبال ح ...

تاپیک معذرت خواهی قبلیم رو قفل کردم اما حتی یه لایک هم نکردید به نشانه حلال کردن فک کردم این دفعه باز باشه و پربازدید شاید به دلیل اینکه اگه آبرویی ازتون بردم برگیرده بهتر باشه براتون الان قفل میکنم 

اما آدما تو یه ثانیه هم میتونن تغییر کنند چه برسه به یک شب تا صبح

درد استارتر رو نمیدونم و نمیخوام بدونم ولی ببین با این حربه چقدر برای خودش توجه میخره

چرا همش درباره توجه خریدن حالت شماتت گونه حرف میزنید؟

اصلا شاید من یه آدمی که کمبود توجه دارم ومهر طلبم چرا باید انقد بگید ؟!

من خودم بین حرفام اشاره کردم به اینکه مشکلات خانوادگی زیاد دارم و بلیتش خجالت نمیکشم

تاپیک معذرت خواهی قبلیم رو قفل کردم اما حتی یه لایک هم نکردید به نشانه حلال کردن فک کردم این دفعه با ...

شما آبروی خودتو بردی نه من 

دور برندارید 

چرا باید تاپیکی رو لایک کنم که بعدش شروع کردید به تهمت زدن 

شما گیر حلالیت نیستید گیر توجه هستید 

با ادعای اینکه تغییر کردید منو بدهکار نکنید چند ماهه رفتارتون همینه