2777
2789
عنوان

قبول دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
ایشالا به ماهم برسه 😂

ایشالا😂

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

اره از نظر استایل هم واقعا جذاب میشن انگار پخته تر تصمیم میگیرن

اره واقعا

من یه دختر عمه هام ۳۱ سالشه قشنگ هرلباسیش سته با روسری و اینا

مثلا رفته بود اعتکاف هر سه روزی که اونجا بود چادر و جانمازش با لباساش ست بوده جوری که یه خانومه برگشته بهش گفته عاخی تازه عروسی چقد ذوق داری

اما الان ۱۰ سالی میشه ازدواج کرده یه بچه ۵ ساله هم داره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعامن یه دختر عمه هام ۳۱ سالشه قشنگ هرلباسیش سته با روسری و اینامثلا رفته بود اعتکاف هر سه روز ...

وای اره منم هرکی دیدم اینجوری بوده خیلی مرتبن 

کاری هم به مد ندارن چیزای ساده و شیک 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
وای اره منم هرکی دیدم اینجوری بوده خیلی مرتبن کاری هم به مد ندارن چیزای ساده و شیک

اره مثلا با اینکه ۳۱ سالشه هرهفته پارچه میگیره میبره خیاط میده

اکثرشم چین دار و عروسکی میگه بدوزند

خیلی خوشم میاد ازش ولی وقتی پیشش میرم اعتماد بنفسم میوفته

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اره مثلا با اینکه ۳۱ سالشه هرهفته پارچه میگیره میبره خیاط میدهاکثرشم چین دار و عروسکی میگه بدوزندخیل ...

نه خب به هرحال هرکس یجوره دیگه شاید شماهم از نظر یکی دیگه خوش استایل و زیبا باشید بشینه ازتون تعریف کنه

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
نه خب به هرحال هرکس یجوره دیگه شاید شماهم از نظر یکی دیگه خوش استایل و زیبا باشید بشینه ازتون تعریف ...

نه از این نظر میگم که تند تند لباس میخره یا میدوزه من نمیتونم مث اون باشم