2777
2789
عنوان

قبول دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
ایشالا به ماهم برسه 😂

ایشالا😂

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

اره از نظر استایل هم واقعا جذاب میشن انگار پخته تر تصمیم میگیرن

اره واقعا

من یه دختر عمه هام ۳۱ سالشه قشنگ هرلباسیش سته با روسری و اینا

مثلا رفته بود اعتکاف هر سه روزی که اونجا بود چادر و جانمازش با لباساش ست بوده جوری که یه خانومه برگشته بهش گفته عاخی تازه عروسی چقد ذوق داری

اما الان ۱۰ سالی میشه ازدواج کرده یه بچه ۵ ساله هم داره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعامن یه دختر عمه هام ۳۱ سالشه قشنگ هرلباسیش سته با روسری و اینامثلا رفته بود اعتکاف هر سه روز ...

وای اره منم هرکی دیدم اینجوری بوده خیلی مرتبن 

کاری هم به مد ندارن چیزای ساده و شیک 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
وای اره منم هرکی دیدم اینجوری بوده خیلی مرتبن کاری هم به مد ندارن چیزای ساده و شیک

اره مثلا با اینکه ۳۱ سالشه هرهفته پارچه میگیره میبره خیاط میده

اکثرشم چین دار و عروسکی میگه بدوزند

خیلی خوشم میاد ازش ولی وقتی پیشش میرم اعتماد بنفسم میوفته

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اره مثلا با اینکه ۳۱ سالشه هرهفته پارچه میگیره میبره خیاط میدهاکثرشم چین دار و عروسکی میگه بدوزندخیل ...

نه خب به هرحال هرکس یجوره دیگه شاید شماهم از نظر یکی دیگه خوش استایل و زیبا باشید بشینه ازتون تعریف کنه

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
نه خب به هرحال هرکس یجوره دیگه شاید شماهم از نظر یکی دیگه خوش استایل و زیبا باشید بشینه ازتون تعریف ...

نه از این نظر میگم که تند تند لباس میخره یا میدوزه من نمیتونم مث اون باشم