2777
2789
عنوان

بیایید بگید فروشنده راست میگه

102 بازدید | 13 پست

توی باسلام دوم آذر یه چیزی سفارش دادم هنوز ب دستم نرسیده کد‌رهگیریم که میزنم مینویسه بسته به منطقه پست اصفهان تحویل داده شده درحالی که من اصلا اصفهان نیستمممم یه شهر دیگم به غرفه دار گفتم میگه از اونجا ارسال میشه به شهرتون نمیفهمم ینی راست میگه؟؟ رفتم نظر ثبت کردم یدونه ستاره دادم گفتم هنوز ب دستم نرسیده الان غرفه‌دار میگه چرا نظر منفی دادید😐 دیگه کد رهگیریم ندارم بدونم بستم کجاستت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره راست گفته بعضی وقتا بسته به یه شهر دیگه میره دوباره به شهر شما ارسال میشه ربطی به غرفه دار نداره مشکل پسته 

وقتی رفتی نظر دادی یعنی به دستت رسیده بخاطر همین کدرهگیریو برداشته ولی بدستت میرسه 

اره راست گفته بعضی وقتا بسته به یه شهر دیگه میره دوباره به شهر شما ارسال میشه ربطی به غرفه دار نداره ...

نه اینجوری نیست برنامرو که باز کردم اون قسمت پیگیری سفارش برام نیاورد بالا فقط آورد بالا گفت سفارشت رسیده نظر بدید

خب اگه دور باشه طول میکشه و چند شهر هم توقف داره 

من یبار از مشهد سفارش دادم نگاه میکردم تو تهران بود چند روز

دو هفته هم طول کشید برسه 

بعی وقتا هم از مشهد پنج روزه میرسه

توی باسلام یه بخش داره پیگیری سفارش که کد رهگیری رو اونجا میزنه اگر نیست که با پشتیبانی باسلام صحبت ...

پیگیری سفارش تا دیروز بود امروز بسته باید به دستم میرسید دیگه گزینه‌ی پیگیری سفارش نبود برام فقط ثبت نظر بود 

پیگیری سفارش تا دیروز بود امروز بسته باید به دستم میرسید دیگه گزینه‌ی پیگیری سفارش نبود برام فقط ثبت ...

تماس بگیر با پشتیبانی باسلام بگو

اینم شمارش

‎025 3107 5

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖