2777
2789

سلام دخترم سه سالش دوهفته مریض بود سرفه و یه کوچولو عطسه داشت پلانیوم پلاس و کاف کا و چرک خشک کن ایزرومایسین بهش دادم خوب شد دو روز خوب .بچه داداشم اومد اون مریض بود .دوباره دخترم افتاد اینبار سنگین تر 

الان عطسه می‌کنه آب دماغش می‌ریزه بیرون سرفه ها زیاد و خشک می‌کنه چیکار کنم چی بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر

باید حواست رو جمع کنی بدنش ضعیف شده بدتر سرما میخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دختر من اینطور بود بینیش کیپ بود سرفه خلطی داشت. تا دوهفته کامل خوب نشده بود باز بدتر شد ۷بار دکتر بودم. این‌یکی دکتره گفت گلوش قرمزه باز ویروس جدیده بینیش کیپ میشه گاهی عطسه سرفه خلطی ممکنه دل‌درد بشه بعد چند روز. 

بعد چندروز دخترم ۵ روز تب میکرد مدام میبردیم سرم میزدن  باز دکترا میگفتن ویروسه  مال تغیر فصله ازصبح هرکی اومده مطب این علایمو داشته .

تبش خوب شد باز بردمش اطفال گفت سینوزیته😬  علایمشم سرفه و بینی گرفته.... هست . آزمایشی داد یکم عفونت ادراری و عفونت توخونشم بود.

ولی در کل تو بیمارستان کلی بچه بود با این علائم اونام میگفتن مدام تب دارن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....