2777
2789
پارسال رفتم،جدیدا نه

یبار برو بده ب دکترم بگو ک خون دماغ شدی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینچیزایی که میگم شعار نیست.یروزی منم درگیر افسردگی و استرس بودم .تجربه من و امثال منه.عمیقاً فکر کن ...

چجوری تونستی ازافسردگی دربیای منم حالم خرابه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
میدونی استرس باعث ایجاد فشارخون میشه و هزار مرض دیگه؟سعی کن آروم باشی یوگا برو .با خدای خودت حرف بزن ...

مرسی که وقت گذاشتی واسه تاپیکم،درسته حرفاتو قبول دارم

خیلی کارام میکنم واسه خوب شدن حالم،مثلا همون شنا و ورزش و کلا کارایی که بهشون علاقه دارم،که خودمو مشغول کنم و حالمو خوب ولی باز وقتی برمیگردم خونه همون آدم قبلم،به نظرت تراپی تاثیر داره؟

امروز میرم دکتر،میگم بنویسه برام

ایشالا مشکلی نیس عزیزم 

بیمه داری؟

من با اینکه الان خوبم .ولی اثرات افسردگی و استرس اون دوران هنوز روم هست .پوستم جسمم .گاهی روحم....خی ...

۵ ساله دارم با مشکلاتم دست و پنجه نرم میکنم،از تابستون به اینور خیلی فشار روم بیشتر شده،دلم میخواست برگردم به ۵ سال پیش

مرسی عزیزماره دارم،تکمیلی هم دارم

خوبه پس هزینت کم میشه 

من ی چکاپ خون و ادرارم شد یک و نیم ملیون

باهمسرتم حرف بزن ک باهات همراه شه کمکت کنه

ان شاا... مشکل شمام حل میشه عزیزم

ممنون امیدوارم