2777
2789
عنوان

شوهرم کارشو از دست نداد 😔 چقدر استرس کشیدم پیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 22 پست

عزیزم همسر منم پارسال دقیقا ماه اول بارداریم بیکار شد.ادم فکر میکنه دنیا تموم شده ولی نه خدا خیلی مهربونه.الان میگیم همون بهتر که از اون کار بیرون اومدی.حتما خیری در راهه.توکلتون بخدا.تو هر شری یه خیری هست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم همسر منم پارسال دقیقا ماه اول بارداریم بیکار شد.ادم فکر میکنه دنیا تموم شده ولی نه خدا خیلی مه ...

الان به چه کاری مشغوله

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جوری که   تو ناراحتی فکر کردم کارشو از دست داده الان باید خوشحال باشی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
الان به چه کاری مشغوله

الان مغازه باز کرده.نمیگم راحت بود.وام گرفتیم،اژانس کار میکرد ولی شد.خدا کمک میکنه.تا برای خودت کار نکنی صاحب چیزی نمیشی

الان مغازه باز کرده.نمیگم راحت بود.وام گرفتیم،اژانس کار میکرد ولی شد.خدا کمک میکنه.تا برای خودت کار ...

مغازه چی 

چه صبری داشتی اول بارداری 😔

مغازه چی چه صبری داشتی اول بارداری 😔

کافه زده.هرچی داشتیم فروختیم.خدا صبرشم میده همسرت به تو نگاه میکنه قوی باش و پشتش وایسا

کافه زده.هرچی داشتیم فروختیم.خدا صبرشم میده همسرت به تو نگاه میکنه قوی باش و پشتش وایسا

از پا دراومدم الان بخواد میتونه کافه بزنه 😔

از پا دراومدم الان بخواد میتونه کافه بزنه 😔

حتما جمع و جور کنین یه کاری برای خودش انجام بده.وگرنه این شرکتا فقط از ادم بیگاری میکشن