2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی تو زندگیمون دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست
اگه نمی‌تونید فعلا قطع ارتباط کنید ارتباطتتون‌ رو خیلی محدود کنید وقتی میرید سریع برگردید زیاد نمونی ...

تمام این کارها انجام شده و بی نتیجه بوده 

تنها راه نجات همون قطع رابطه کامل 

هر چند باز هم خبرها متاسفانه میرسه که پشت سر چه حرف‌هایی میزنن پیش اقوام و دوستان 

چه دروغهایی می‌بافن 

خدا هر کسی رو به شیوه ای امتحان می‌کنه 

امتحان ما هم این گروهک هستن 

که ظلمشون بسیار زیاد

تمام این کارها انجام شده و بی نتیجه بوده تنها راه نجات همون قطع رابطه کامل هر چند باز هم خبرها متاسف ...

جواب میده منتهی طول می‌کشه یه آدم پر رو طول می‌کشه تا از موضع خودش بیاد پایین و شکست رو‌بپذیره 

دنبال حرفایی که پست سرتون میزنن نباشید اصلا سعی کنید نشوید که چی گفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب میده منتهی طول می‌کشه یه آدم پر رو طول می‌کشه تا از موضع خودش بیاد پایین و شکست رو‌بپذیره دنبال ...

بیشتر از ده سال گذشته 

هنوز خودشونن 

با تمام اون محبت ها و احترام هایی که ازم دیدن 

ذات بد نیکو نگردد 

چونکه بنیادش بد است

بیشتر از ده سال گذشته هنوز خودشونن با تمام اون محبت ها و احترام هایی که ازم دیدن ذات بد نیکو نگردد چ ...

حد و مرز و قاطعیته که رفتار آدم هارو تغییر میده نه محبت و سرویس دادن 

اون ها کاملا خودشون رو مستحق سرویسی که شما می‌دادی میدونستن دلیلی نداشتن که تغییر رفتار بدن 

حد و مرز و قاطعیته که رفتار آدم هارو تغییر میده نه محبت و سرویس دادن اون ها کاملا خودشون رو مستحق سر ...

ما اتفاقا پیگیر حرفهایی که پشت سر میزنن نیستیم 

اطرافیان برا موضوعاتی به گوشمون می‌رسونن 

مثلا من زایمان میکنم 

یک نفر حالم رو نمی‌پرسه 

و جلو خانواده خودم خجالت هم میشم که کسی از خانواده همسر نیست 

(((جزئیات ظلم هاشون رو سعی میکنم پیش دیگران بازگو نکنم بخصوص خانواده م ،میگم برای همسرم خوب نیست)))

در عوض اقوام همسر زنگ میزنن که چرا زنگ میزنن جواب نمی‌دید 

گناه دارن 

می‌خوان بیان نوه شون رو ببینن....

یا دیگران می‌خوان بیان واسطه بشن که من اجازه بدم نوه شون رو ببینن 

نامادری می‌ره پیش دیگران گریه و زاری ....

چند نفر رو توجیه کنه آدم؟؟

کار ما شده دفاع از کارایی که نکردیم 

من و همسرم واقعا خسته ایم 

چون همیشه تو همه کارامون تنهاییم 

ور در عوض انقد هم ظلم هست......

مثلا من میام با احترام میگم که نه فلانی 

اصلا اونها به من زنگ نزدن 

حالی هم نپرسیدن 

وگرنه چکارشون دارم؟ 

خب بیان 

.

اونها هم دست میزنن روی قرآن و میگن من دروغ میگم

ما اتفاقا پیگیر حرفهایی که پشت سر میزنن نیستیم اطرافیان برا موضوعاتی به گوشمون می‌رسونن مثلا من زایم ...

کلا با موجوداتی طرف هستیم که بویی از انسانیت نبردن

و اصلا هم از خدا نمیترسن

ما اتفاقا پیگیر حرفهایی که پشت سر میزنن نیستیم اطرافیان برا موضوعاتی به گوشمون می‌رسونن مثلا من زایم ...

اینجا هم دارن برات تله میزارن دیگه 

می‌خوان خودشون رو بزارن تو نقش قربانی شما در نقش ظالم و شما از ترس قضاوت دیگران کوتاه بیاید و ارتباط بگیرید 

جواب این فامیل هارو هم یکی در میون بدید نزارید بحث رو باز کنن و شروع به این صحبت ها کنند اگه که اصرار داشتن بیکد بهتره خودمون به مسائل مون بپردازیم ممنون که به فکر ما بودین اجازه بدید ببینم چی پیش میاد 

اینجا هم دارن برات تله میزارن دیگه می‌خوان خودشون رو بزارن تو نقش قربانی شما در نقش ظالم و شما از تر ...

کلا ما با موجوداتی طرف هستیم که نادر هستن توی دنیا 

نامادری همسرم بشدت حسود متاسفانه 

حسادت عامل خیلی از رفتارهایی هست که به دور از انسانیت 

کلا ما با موجوداتی طرف هستیم که نادر هستن توی دنیا نامادری همسرم بشدت حسود متاسفانه حسادت عامل خیلی ...

بله متأسفانه آدمی که از درون در حال زجر کشیدنه دنبال زجر دادن به بقیه س