2777
2789
عنوان

اقدامیا بیایین😍

60 بازدید | 13 پست

چند ساله تونه چند وقته اقدامین 

من ۲۲ ۱۰ماه اقدامم هنوز نتیجه نگرفتم دکتر برام اوابوست گلکوفاژ تجویز کرده اونارو دارم مصرف میکنم  هم تنبلی تخمدان دارم هم کیست ک فقط با جراحی درمان میشه اما مانع بارداری نمیشه دکترم گفته بهتره زودتر باردار شی همراه با سزارینت بردارم ولی هنوز باردار نشدم خیلی میترسم بزرگ بشه برام مشکل ساز بشه

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

فردا موعدمه ولی دردای پریودی دارم خیلی ناراحتم🥲

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم ۲۱ سالمه از این ماه اقدام کردم یه شب در میون می‌خوام اقدام کنم بعد برای باردار شدن ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله که به زودی باردار بشیم هممون

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

فردا موعدمه ولی دردای پریودی دارم خیلی ناراحتم🥲

ببین من ماه قبلی نصف نیمه اقدام کردم و کلی استرس داشتم با ۳ روز تاخیر پریود شدم بعدش دیگه رو خودم کار کردم نباید استرس داشته باشم و نباید زیاد بهش فکر کنم کلاً اقدامی که آگاهانه است خیلی سخته که بهش فکر نکنی ولی باید خودتو خیلی مشغول کنی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

سلام منم ۲۱ سالمه از این ماه اقدام کردم یه شب در میون می‌خوام اقدام کنم بعد برای باردار شدن ۱۰ تا صل ...

سلام عزیزم انشاالله یک شب درمیون بزار هفته طلایی سیکلت دکتر بمن اینحوری گفت از ۱۲پریود تا۱۸پریود یک شب درمیون اقدام داشته باش‌ بنظرم دکترم برو تحت نظر باش هرچ زوذتر

ببین من ماه قبلی نصف نیمه اقدام کردم و کلی استرس داشتم با ۳ روز تاخیر پریود شدم بعدش دیگه رو خودم کا ...

من استرس نسبت ب ماهای قبل کمتر شده ولی اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون هرموقع نزذیک پریودم میشه دردای پریودی میاد سراغم غمم میگیره چشم انتظاری سخته

عزیزم برات صلوات فرستادم و دعا خوندم

مرسی عزیزدلم

سلام عزیزم انشاالله یک شب درمیون بزار هفته طلایی سیکلت دکتر بمن اینحوری گفت از ۱۲پریود تا۱۸پریود یک ...

گفتم یکم اقدام کنم ببینم اگه نشد انشالله میشه بعد برم چون اکثراً طبق تحقیقاتی که به من کردم تو نی نی سایت دکتراشون بهشون گفته بود که یه شب در میون اقدام کنن بعد پاکی فقط اونایی که جنسیت براشون مهمه اقدامشون باید طبق برنامه‌ریزی شده باشه برای من که زیاد مهم نیست من ۸ تموم شدم یه روزم فرصت دادم به خودم بعد یازدهم اقدام کردم

من استرس نسبت ب ماهای قبل کمتر شده ولی اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون هرموقع نزذیک پریودم میشه دردا ...

آره فدات شم خیلی سخته باید سعی کنی که زیاد بهش فکر نکنی به این فکر کن که اگه من بهش فکر نکنم نی نی نزدیکم میشه ولی اگه بهش فکر کنم دور میشه ازم

منم ۱۰ ماهه اقدام کردم اما نشده 

منم کیست داشتم تو نخمدان چپ، با پیازدرمانی از بین رفت، تخمدان راستم کیست هموراژیک درآورد که دکتر گفت ربطی به بارداری نداره مثل شما، این ماه کلا پیازدرمانی کردم و دوسین و دارچین و بابونه و زنجبیل استفاده کردم تا ببینم چی میشه

منم ۱۰ ماهه اقدام کردم اما نشده منم کیست داشتم تو نخمدان چپ، با پیازدرمانی از بین رفت، تخمدان راستم ...

عع چ مثل همیم کیستتون ک الان هست اونم نیاز ب جراحی داره؟ چندسالتونه

گفتم یکم اقدام کنم ببینم اگه نشد انشالله میشه بعد برم چون اکثراً طبق تحقیقاتی که به من کردم تو نی نی ...

انشاالله عزیزدلممم خیلی زود برای منو شما بشه ❤️🥰

انشاالله عزیزدلممم خیلی زود برای منو شما بشه ❤️🥰

ان شاالله ان شاالله