2777
2789

این رفتار بدی که الان توی عقد باهات داره صد مرتبه بدترشو بعد از ازدواج باهات خواهد داشت . تحملش داری فحش بخوری ، کتک بخوری صدات در نیاد . 

این فرد یا روانی هست یا روانگردان‌ها استفاده میکنه 

نزدیکی داشتین یا نه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

پیشنهاد نمیکنم بمونی، و پیشنهاد نمیکنم جدابشیی جمله ب ی نفر گفتم بهم میگه تا ابد مدیونتمبهش پیام بده ...

این حرف اون برداشت میکنه ب جدایی و دیگه اصصن جو نمیاد برای آشتی چون عرورش اجازه نمیده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیشنهاد نمیکنم بمونی، و پیشنهاد نمیکنم جدابشیی جمله ب ی نفر گفتم بهم میگه تا ابد مدیونتمبهش پیام بده ...

بعد از کلی زمان خریدن و خودتو عزیز کردن تازه پیشنهاد مشاوره بده. بزار بترسه و بدونه اگر رفتارش قراره این باشه احتمالش هست تورو از دست بده

این حرف اون برداشت میکنه ب جدایی و دیگه اصصن جو نمیاد برای آشتی چون عرورش اجازه نمیده

اگ‌قراره این خانم بخاد جدابشه و همسرش تلاشی برای نگه داشتنش اونم الان ک تو بهترین دورانن نکنه خب چ موندنی عزیز من! چرا ما زنا انقد از رهاکردن میترسیم

بعد از کلی زمان خریدن و خودتو عزیز کردن تازه پیشنهاد مشاوره بده. بزار بترسه و بدونه اگر رفتارش قراره ...

اون براش مهم نیس منو از دست بده الان من بگم بیا جداشیم میگه باشه خدافظ تا این حد

ببین واقعا داری اذیتش میکنی این حرفارو هم که زده مشخصه عصبی هستش از روی عصبانیت اینجوری حرف میزنه تو نباید پیش خانوادت معلوم میکردی که مشکل دارید مثلا اومد پیشت نشست باید باهاش حرف میزدی و بهش احترام میذاشتی اصلا نذار خانواده ات بفهمن مشکلاتتون رو .  بعد همش اینجوری غر بزنی ازت زده میشه مردا از غر زدن خیلی بدشون میاد سر هر چی دعوا راه بندازی کم کم ازت فاصله میگیره معلومه خیلی دوستت داره اخلاقت درست کن همیشه با آرامش باهاش برخورد کن فضارو متشنج نکن مثلا بعدا میتونی با ارامش بهش بگی که دوست ندارم با فلان دوستت حرف بزنی نه که پیش همه بی احترامی کنی بهش سعی کن اصلا دعوا راه نندازی با این رفتارا ازت سرد میشه اینکارو نکن بازم نظر خودت مهم🌷

اگ‌قراره این خانم بخاد جدابشه و همسرش تلاشی برای نگه داشتنش اونم الان ک تو بهترین دورانن نکنه خب چ م ...

از راه کردن نمی‌ترسیم از چیزی ک خدا برامون مقدر کرده باید راضی باشیم باید تلاش کنیم نگهش داریم شد شد نشدم نشد حداقل تلاش میکنی تلاش درست و بجا 

اون براش مهم نیس منو از دست بده الان من بگم بیا جداشیم میگه باشه خدافظ تا این حد

مطمئنم ک اینجوری نیست. ولی اگرم انقدی دوستت نداره و بهت وابسته نیست که رفتنت براش بی اهمیت باشه بزار تموم شه اصلا نترس. من و همسرم تو دوران عقد و دوسه سال اول جونمون براهم در میرفت الان نمیتونیم همو ببینیم وای ب اینکه طرف از همین دوران دلسرد باشه. ی زمان به هردوتون بده. اگه مال هم باشین درست میشه نترس قوی باش