2777
2789
خب همه کارها همینه. کارهای حقوق بالا باید پارتی داشته باشیاگه دوست داری درس بخون و ازمون های استخدام ...

کلا ۴ روز در هفتس و ۴ساعت 

۱۰ تومن خیلی خوبه 

من ۸تا۵ ....۶ روز در هفته

دقیقا من نیرو جونم ولی ی آقا ۷۰ ساله اینجاس ب اون بیشتر باج میده با اینکه کارایی من بیشتره

خیلی این تبعیض ها بده💔

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا من از طریق آگهی استخدام پیجشون رفتم یک هفته آزمایشی اونجا بودم بعد استخدام شدم صاب کارمم یه ...

ازه آدم کثیف که زیاده 

دعا کن ی کار خوب پیدا کنم ۹ تومن واقعا کمه

کلا ۴ روز در هفتس و ۴ساعت ۱۰ تومن خیلی خوبه من ۸تا۵ ....۶ روز در هفته

اره عزیزم

من خودم معلمی دوست ندارم. اگرنه خیلی شغل خوبیه. البته اگه علاقه مندی. من خودم وابستگی های احساسی بچه ها و مشکلات عدیده خانواده هاشون رو نمیتونم تحمل کنم.

در مورد همینم با دوستم حرف زدم میگفت نه من اذیت نمیشم. اگه ناراحت هم بشن سعی میکنم ارومشون کنم.

تازه ازمون های استخدام بانک و شهرداری ها هم علاوه بر اموزش پرورش هست.

ببین توی سایت استخدامی چه ازمون هایی پیش رو داریم که به رشته و غلاقه مندی تو بخوره تا براشون اماده بشی. اما بلانسبت مثل چی بخون تا قبول شی. اگه از شرایطت ناراحتی باید تغییرش بدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره عزیزممن خودم معلمی دوست ندارم. اگرنه خیلی شغل خوبیه. البته اگه علاقه مندی. من خودم وابستگی های ا ...

مشکلی با خوندنش ندارم 

ولی زورم میاد همه چی پارتیه 

مشکلی با خوندنش ندارم ولی زورم میاد همه چی پارتیه

عزیزم دوست من پارتیش خدا بود. ازمون که داد قبول نشد. بعد اعتراض زد که من نمره کتبی رو خیلی خوب گرفتم. سوالات شفاهی خیلی گیج کننده بود و فلان. بعد از اعتراض قبولش کردن. 

ازمون های استخدامی جاهای معتبر پارتی بازی نداره یا حتی اگه هم باشه بازم هم جا برای کسایی که نمره کتبی و مصاحبه رو خوب بگیرن وجود داره. حتی اگه یکدونه جا باشه یک طوری بخون که اون یک دونه جا برای تو باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***