2777
2789
نه چون خوشگلی واسم مهم بود همیشه دنبال شوهر خوشگل بودم ..قیافه از پول واسم مهمتر بود ‌خداروشکر خدا ی ...

اخلاقشم خیلی خوبه 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

من شوهرم چهرش متوسطه ن زشته ن خوشکل ولی چیزی ک باعث شد بد دلم بشینه ایما ن  و اخلاقش بود یک ماهه عقد کردیم فعل تا ببینم خدا چی میخاد انشاله  ک همه زوج های سرزمینم یک زندگی عاشقانه داشته باشن ب حق فاطمه زهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اولم چهره برام مهم بود اول عاشق چهره اش شدم بس که جذاب اومد بنظرم بعد۷سال هنوزم میشینم نگاش میکنم ولی اینم بگم عاقلانه انتخابش کردم چون همه اخلاقیات وروحیاتمون بهم میخوره ولی اره چهره خیلی مهمه لامصب

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

برای من ظاهر خیلی مهم و جزو معیارهای اصلیم بود

اما دوست نزدیکم دقیقا با ظاهر و چهره همسرش مشکل داشت و زمان زیادی هم برد که راضی به ازدواج بشه اما رفتار و شخصیت همسرش در زمان آشنایی این موضوع رو براش خیلی کمرنگ کرد و الان که صاحب دو فرزند هست هر روز خدا رو شکر می کنه بخاطر انتخابش

بنظرم اگه جزو معیارهات نیست همین که بدت نیاد از چهره  ش کافیه ولی اگه جزو مهم ترین هاست برات اصلا نادیده نگیرش

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
وای بیچاره شوهرش🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 دندوناش شکست کلا

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

زشت خوشگلی برام مهم نیست باید ب دلم بشینه

خب پس اگه اخلاقش خوب باشه احتمالا اگه از چهره ش خوشت نمیاد برات کمرنگ بشه رو اخلاقش تمرکز کن ببین چطوریه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰