2777
2789

من قبل ازدواج شوهرم اصلا قیافش رو دوست نداشتم 

ولی دو تا نکته 

اولا خدا بین زن و شوهر محبت میندازه دعا هم اثر داره من از امام رضا خیلی خواستم و واقعا کمک کردند 

دوما مهمترین چیز اخلاق و ایمانه

اگر طرف میدونی بااخلاق و مهربونه و دوست داره و اهل خلاف نیست و با ایمانه و متعهده حتما قبول کن 

زشت ترین قیافه ها وقتی مهربون و با اخلاق باشن دوستشون خواهی داشت ولی زیباترین قد و هیکل و قیافه وقتی بداخلاق باشه حالت ازش به هم میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عادی میشه

من اصلا قیافه‌ش به دلم نبود. نمیگم زشته ولی خوشمم نمیومد. بقیه شرایطو که سنجیدم دیدم خوبه و ازدواج کردیم. 

یادمه توی عقد نگاهش نمی‌کردم. بدم میومد ببینمش😅

الان عاشقشم. جونمم براش میدم. همون چهره که دوست نداشتم الان آرزومه پسرام درنهایت شبیه خودش بشن. 

اونقدر ک قیافه برام مهم بود پول مهم نبود اما الان بعد ده سال زندگی میگم کاش قیافه نداشت اما پول داشت خسته شدم از مستاجری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

آره کچل بود پشت مو داشت بدم میومد به‌خاطر فرار از خانواده و اینکه ازم در برابر خانوادم و خانوادش دفاع کرد باهاش موندم 

الان مو کاشته کامپوزیت کرده ریش گذاشته خوش چهره شده 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

قیافه شوهرم چوم کوچولو بود واقعا ب دلم نبود خیلی خوش قیافه است اون موقع کلی دوستام دنبال شمارش بودن ولی من عاشق این سیخ سیخی های ساسی مانکنی بودم 🤣

الان  فقط نگاش میکنم دلم میره 🤤

ولی خدایی اگ برات مهمه اشتباه نکن و رد کن 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

نه چون خوشگلی واسم مهم بود همیشه دنبال شوهر خوشگل بودم ..قیافه از پول واسم مهمتر بود ‌خداروشکر خدا یه شوهر با تمام آپشنای خوب بهم داد

هم قشنگه هم وضعش خوبه .خاتوادشم عالین .

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

مهم هست چهره 

امااا اخلاق خیلییییی اثر میذاره روی چهره 

و تو دراز مدت دیگه چهره انچنان به چشم نمیاد 

همش میشه اخلاق 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
جدی ؟؟

بخدا .هیچ چیزی مث اخلاق برلت مهم نباشه

من الان رفیقام میگن بابا شوهرت خیلی معمولیه (پوست گندمی .موهای فر کوتاه .چش قهوه ای قد ۱8۰ )

خودم (سفید چشام سبز عسلی.قد ۱۷۰ )

ولی میگم اخلاقش بیسته.خونوادشم خیلی خوبن .