2777
2789

من دو ساله نامزدم(عقدیم) همسرم فامیلمون میشه پسرخالمه قبل از من با یه دختری دوست بوده و بعدش اومد خاستگاری من و  قبول کردم و عقد کردیم

چند وقته دیدم یه کانال روزمرگی داره اون دختره و متن و این چیزا میذاره

بعدش شوهرمم کانال داشت برای خودش . تا اینکه دیدم اون دختره عضو کانال شوهرم شده به شوهرم گفتم گفت والا خودش اومده و نمیدونه و بیرونش کرد از کانال

چند وقت پیش همسرم برای یه کاری رفته بود یه شهر دیگه و دور بودیم از هم ؛ رفتم اتفاقی کانال اون دختره دیدم تو کانالش زده : امشب بهم گفت دوستم داره هنوز اگرچه دیر اگرچه دور ؛ رفتم تو بیو کانالش دیدم لینک چت ربات هست، زدم روش و عکس خودمو شوهرمو براش ارسال کردم گفتم چ حسی داره؟دیدم اونم یه شات فرستاد از صفحه چت ربات که یکی براش نوشته بود دلم خیلی تنگه برات و حرفای عاشقانه ولی پیام از ربات چت بود نه پیوی ولی زده بود پیام دریافتی از (اسم  همسرم).  زنگ زدم ب شوهرم  گفتم باید وارد حساب تلگرامت شم و بالاخره رمز داد و وارد حسابش شدم(یه شهر دیگ بود) رفتم پیوی دختره گفتم التماست میکنم مدرکی اگه داری بده ک بدونم چیکار کنم زد زیر همچی ک نمیشناسم شوهرتو بعد گفت الکی اون چتو ساختم چیزی بین ما نیست بخدا و خواستم حرصت بدم الکی ساختم چت رو

با کلی گریه زنگ زدم همسرم گفتم نمیخام دیگ باهات باشم و فلان و اونم پیام داد دختره هرچی تونست بارش کرد بهش گفت دختره ی ه*رزه ازت شکایت میکنم ب بابات میگم حسادت زندگی مارو نکن من میمیرم برای زنم عاشقشم

اونم اکانتشو پاک کرد کلا و رفت

چند بار من تا حالا این پست خوندم ..هر دفعه هم گفتم فقط بیشتر حواست به شوهرت باشه و زیر نظر بگیرش اما ...

وقتی ب این فک میکنم خیانت کرده حالم ازش بهم میخوره نمیتونم طبیعی مثل همیشه باهاش باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بار من تا حالا این پست خوندم ..هر دفعه هم گفتم فقط بیشتر حواست به شوهرت باشه و زیر نظر بگیرش اما ...

منم با نظر ایشون موافقم

متاسفم که این اتفاق بد رو تجربه کردی. قوی باش، اون دختره اگر واقعا با شوهرت حرف زده، خیانت کرده، وادم خیانتکار هیچوقت راستشو نمیگه که. هیچوقت به اون دختره ی عوضی پیام نده و خودتو کوچیک نکن

بنظرتون چرا بهم مدرکی نداد؟

چرا بهت مدرک بده؟ 

اون داره از این کارش، خیانت،  لذت میبره. 

یه روانشناس میگفت مراجعی داشتم که میگفت از اینکه با مردای متاهل باشه و زنش حرص بخوره لذت میبره، نه که مرد رو دوست باشه ها، فقط اینکه زندگیشونو بهم بریزه. 

بعد مدرک بده تو نمیری به ننه باباش نشون بدی؟