2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم شوهرش سرش زن آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 74 پست
دقیقا منم قبل شما اینو گفتمپس بی حسابن دیگه

بله و نمی دونم چرا حساب و کتاب رو فقط برای دیگران روا می دونن

اگر حساب و کتاب هست برای همه هست

شده داستان برای بقیه تیر غیب و برای ما امتحان الهی!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف حق همیشه شیرین نیستاگر به چیزی معتقدیم نمی تونیم خودمون رو داخل پرانتز بذاریم اگر ناراحتی دیگران ...

پس شما هم بترس از این حرفات چون خودتم داخل پرانتز نیستی الان استارتر اومد درددل شما بهش نیش زدی 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
دخترخاله ام بنده خدا ده دقیقه اومد در خونم چون یکبار جدا شد زنگ زدن گفتن نزار زنت با فلانی بره هرزه ...

خیلی سخته.خدا بهت آرامش و صبر بده عزیزم

آدم می‌مونه چی بگه.بعضیا اصلا ب کل حساب کتاب قیامت یادشون رفته راحت دل میشکونن تهمت میزنن و....

بله و نمی دونم چرا حساب و کتاب رو فقط برای دیگران روا می دونناگر حساب و کتاب هست برای همه هستشده داس ...

من اعتقادم اینه کارمایی وجود نداره

ولی برای اوناکه میگن کارما هست میگم خب لابد توام یه کاری کردی قبلا که این سرت اومده.

مثلا اون بچه که تازه به دنیا میاد مادرش میندازتش توی سطل آشغال و توی بدبختی بزرگ میشه کارمای کدوم کارشو داره میده خدایی؟

پس شما هم بترس از این حرفات چون خودتم داخل پرانتز نیستی الان استارتر اومد درددل شما بهش نیش زدی

نیش نزدم 

قانونی که برای بقیه روا می دونه رو بهش یادآوری کردم و ترسی هم از این بابت ندارم

وقتی به یه موضوعی اعتقاد داشته باشم پای اعتقادم می ایستم. 

پس چرا خانواده بردار شوهرم پس نمیدن

چیزی ب اسم ‌کارما وجود نداره روانشناسی زرده کارما چون اگ وجود داشت بعد ۲۰ سال سر دشمنای منم نیومده حتی خیلی خوشبخت‌ترین و خرمتر دارن زندگیشونو میکنن

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

اسی اونا رو بیخیال

الان اخلاق و رفتار شوهرت چطوره

تغییر کرده اصلا؟

به نظر من همه چیز زنجیر وار به هم وصله .

این که حالا شما به خاطر شرایط خاصت که گفتی با این خانواده بی فرهنگ و دل سیاه وصلت کردی.اینا بر حسب ذات و فرهنگ و حالا هرچی با شما رفتار بد داشتن 

بعد داماد این خانواده که طبیعتا هم کفو و هم سطح این خانواده هست همچین حرکتی زده

نمیشه گفت صرفا نفرین و...بوده 

هرچند من خودم به آه مظلوم خیلی اعتقاد دارم

ولی آه مظلوم زمانی که یه اتفاق یا حادثه غیر منتظره و خارج از اراده انسان رخ بده نه حرکت داماد مادرشوهرت

به نظرم تمرکز رو بهبود رابطه و پیشرفت خودت.ارتباطتتو با اونا به حداقل برسون و برا همه خیر بخواه.نمیگم ناراحت شو برا خواهرشوهره  ولی خوشحالم نشو

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چیزی ب اسم ‌کارما وجود نداره روانشناسی زرده کارما چون اگ وجود داشت بعد ۲۰ سال سر دشمنای منم نیومده ح ...

منم به کارما اعتقاد ندارم به دل شکستن معتقد هستم دل هرکس شکستم بدتر سرم اومد هرکسم دلمو شکست سرش اومد ولی این برادر شوهر نمی‌دونم چرا اینجوریه 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

ببین حق داری ته دلت آروم شه.

خیلی از آدما که بهشون ظلم میشه همین حس بهشون دست میده

اما بخاطر زندگی خودت هم که شده یه وقت تو رو شوهر یا خانوادش حرفی یا خوشحالی نکنی که آسیب میبینی. خدا رو خوش نمیاد تیکه بنداری بهشون. اونا اگه بفهم بودن الان تو خلوتشون خودشون فهمیدن...

مهربان باشیم   
نیش نزدم قانونی که برای بقیه روا می دونه رو بهش یادآوری کردم و ترسی هم از این بابت ندارموقتی به یه م ...

شما چطور جواب دوستمونو‌ندادین ک کفتن یه نوزادی ک دنیا میاد میره تو سطل آشغال

اون جرم کدوم کناهشه؟