2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای اینکه رشته های تاپ تجربی بیاری باید پشت کنکور بمونی 3سالیا پولدار باشی بتونی ازاد بری یا سهمیه ...

ازاد قبول شدنم که الکی نیست با پول بری رتبه ی نزدیک به روزانه میخواد 

🏃🏻‍♀️

ازاد قبول شدنم که الکی نیست با پول بری رتبه ی نزدیک به روزانه میخواد

میدونم عزیز دلم

در کل همون پیراپزشکی آزادم که قبول شدم از نظر مالی نمیتونستم برم منظورم این بود

اگه هدفت فرهنگیانه انسانی بدهدروسش روون تره و با خوب خوندن میتونی زیر ۱۰۰۰ بیاریظرفیت پذیرششم بیشتره

پس امتحانات نهایی رو چیکار کنم

کی وقت میکنم اونارو بخونم

کی تست بزنم🥲

حالا چیکار کنیم؟ بنظرتون قلمچی خوبه؟ گفته 15تومن فقط پول مشاوره میشهمن خودم حس میکنم قلمچی سطحش خوب ...

من این پاییز رفتم قلمچی قیمتش حدود هفت میلیون و خرده اییه که میتونی تخفیف بگیری من برام در اومد شیش میلیون و دویست و نود چون توی سایتش یبار غیرحضوری ثبت نام کردم صدوپنجاه هزار دادم موقع ثبت نام حضوری هم همه مبلغ رو با هم دادم که بازم بهم تخفیف دادن 

آره حواسم نبود😂

بنظرم به جای اینکه ۲سال بمونی پشت کنکور انسانی ، بشینی همونو تجربی بخونی ولی خوب ، چیزای خیلی بهتری میتونی بری

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨