2777
2789
ببخشید خیلی سوال میکنم عزیزم 🙃مگه هر اندامک از هزاران یاخته تشکیل نشده؟ مگه نباید توی هسته هر یاخته ...

نه مشکلی نیست، فقط حس میکنم یکم گیج شدی برات خوب جا نیفتاده

واحد عملکرد همه جانداران سلوله، از تجمع یاخته ها، بافت به وجود میاد، از اجتماع بافت اندام به وجود میاد، از تجمع اندام ها دستگاه به وجود میاد، و دستگاه ها با هم فرد رو ب وجود میارن، حالا اگه برگردیم به همون یاخته یعنی اولیه، یاخته خودش از یه سری چیزا تشکیل شده(هسته، سیتوپلاسم، غشا) حالا این سیتوپلاسم که یکی از اجزای تشکیل دهنده یاخته اس، داخل یه سری چیزا وجود داره مثل اندامک(مثل میتوکندری، شبکه اندوپلاسمی، لیزوزوم، ریبوزوم) که کارای یاخته رو براش انجام میدن

نه مشکلی نیست، فقط حس میکنم یکم گیج شدی برات خوب جا نیفتادهواحد عملکرد همه جانداران سلوله، از تجمع ی ...

اگه یکی از اجزای یاخته هست که نباید دنای جدا داشته باشه...؟

اره گیج شدم میگم که چندساله نخوندم هنوز موتورم روشن نشده تازه گفتار یکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یکی از اجزای یاخته هست که نباید دنای جدا داشته باشه...؟اره گیج شدم میگم که چندساله نخوندم هنوز م ...

خب کاش از پایه شروع میکردی یه دفعه وارد مبحث سختش شدی، برای زیست دوازدهم باید فصل 1 و 6 و 7 زیست دهم، و فصل 6 زیست یازدهم رو خوب بلد باشی