2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 95 پست
خب این بهتره. چون کسانی هستن که تو مدرسه درسش اینقدر بد بود و دانشگاه آزاد رفت. ولی بعد فقط آزمون ...

بعد الان ازمونو قبول شی و قبولت کنن کلی کلاس میذارن برات که چطوری کلاس داری کنی بعدشم یه ازمون دیگه به اسم اصلح دبیری اونی ک قبول میشه لیاقتشو داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آزمون استخدامی از کنکور سخت تره ها به راحتی قبول نمیشی هفت خان رستمو باید رد کنی بعدم منابع مرب ...

من نگفتم تنبلم ولی همه جوره هست . حالا شما درستون خوب بوده دلیل نمیشه همه اینجوری بودین. خب شما میتونین تو کنکور موفق باشین. من بر اساس معلمان دور و برم دیدم. شاید شانس ما بی سوادا شدن معلمای بچه های ما

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

من نگفتم تنبلم ولی همه جوره هست . حالا شما درستون خوب بوده دلیل نمیشه همه اینجوری بودین. خب شما میتو ...

نمیدونم عزیزم ولی من دوستم بنده خدا امسال قبول شد رشتش علوم اجتماعی بود سه سال بنده خدا بکوب خوند بگذریم یکبار از مصاحبه ردش کردن الان میبینم واقعا تو این شرایط سخت ازمون با این تعداد محدود که میگیرن واقعا تلاش کرده اما اینم بگم الان معلم قرآن کردنش یه دوست دیگشو معلم ادبیات خوب وقتی کمبود نیرو هست و هر کسی سر جای خودش نیست نمیشه توقع بیشتری داشت 

نمیدونم عزیزم ولی من دوستم بنده خدا امسال قبول شد رشتش علوم اجتماعی بود سه سال بنده خدا بکوب خوند بگ ...

خب مشکل همینه. اونایی که حفظیاتش قویه بذارن سر اون درسا. اونایی که مثلاً رشته هاشون ریاضی بود تو مدرسه بذارن سر ریاضی. چند روز پس یکی از معلمان دو  سوال ریاضی داده بود که جواب نداره.بعد گفت حواسم نبوده. خب تو که بلد نیستی کتاب کمکی بگیر که سوال و جواب رو توش نوشته. اصلا هردمبیلی نوشته بود. شاید شانس ماست. این معلمان

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی